fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Merhabalar

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Merhabalar

Ben İsmail Sarı Balıkesirde yaşıyorum 35 yaşında iki çoçuk babasıyım hemen hemen her yeni gelen gibi kulaktan dolma bilgiler ile tarım yapmak için geldim başta ceviz hayalim vardı ama yaptığım araştırmalar benimki gibi 17 donumde cevizin gelecekte pek karlı olmayacağını gösterdi bende yeni fikirlere yönlendim şimdeden herkese teşekkürler.

Cevap: Merhabalar

slm oncelıkle yapacagınız ıs hayırlı olsun dıleklerımı ıletıyıorum.yatırım yaptıgınızda urunlerınızn verımı ıcın onemlı rolu olan su ıcın sıze yardım etmek ıstıyoruz..
    BIZ SIRKETIMIZ OLARAK TUM BAHCE SULAMA SISTEMLERINI FABRIKAMIZDA URETIYOIRUZ...
    SIZLERE KALITE VE GUVENI BIR ARADA SUNUYORUZ...
    VERDIGIMIZ FIYATLARI ARASTIRDGINZDA COK UYGUN OLDUGUNU GORECEKSINIZ
    İLGİLENMENIZ HALINDE MSJLARINIZI BEKLIYORUZ IYI GUNLER...

Comment

Hoş geldiniz.Tarıma yatırım, rısk oranı en fazla yatırım gurubundan dır. İyi araştırıp karar veriniz. Pazarlma işini ve bölgenizin talebi dogrultusunda ki ürünleri tercih ediniz.

Comment

Uyarılar ve öneriler için teşekkürler

Comment

hoşgeldiniz sayın sari-es
          bu yıl domates iyi para etti ama seneye batacak.
          o nedenle bu yıl para kazandıranlara bakmayın, nacizane uyarım.
          saygılar

Comment

Sayın İsmail Sarı foruma hoşgeldiniz. İnşallah doğru karar verip, doğru ekim yaparsınız. Bölgede çok iyi inceleme yapmanız gerekir. Örneğin akdeniz'de çay karadeniz'de pamuk ekilmez. Remzi Sarıoğlu

Comment

büber ek yazın para etmedi hala etmiyor 1 lira büber:S seneye kimse ekmez:

Comment

Sayın İsmail Sarı ne ekeceğinize karar vermeden önce toprağınızın ve suyunuzun tahlilini yaptırmalısınız. Araziniz güneye bakıyor veya kuzeye bakıyor. Meğilli veya düz bir arazi olabilir. Su tutuyor veya tutmuyor olabilir. Rüzgar durumu ile kumlu, killi bir arazi olabilir. Ondan sonra ziraat mühendisi danışmanlığında ne ekeceğinize karar vermelisiniz.

Comment

Working...
                X