fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

selamlar

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• selamlar

aranıza kayıtlı olarak henüz yeni katıldım ancak bir süredir sizleri gizlice takip ediyordum. sitenizden bir çok bilgi edindiğim gibi bir sürü de dosya indirdim.
    bu tür güzel ve doyurucu yazılar ve dosyaları hazırlayanlara, emeği geçenlere teşekkürler.
    öncelikle yerel tohumlardan ve yerel fideleri topluyorum. kimbilir, belki günün birinde İHTİYAÇ DUYACAĞIZ
    saygılarımla

Cevap: selamlar

Gizli gizli gelmeyin. Burada hep beraber bildiklerimizi paylaşıyoruz. Size de hoş geldiniz diyorum.

Comment

sayın behram kale
      gizli gizli gelmedim. gizli gizli takip ettim ve alenen geldim.
      yakınlığınıza teşekkürler
      saygılarımla

Comment

hosgeldiniz

Comment

teşekkür ederim sayın akçabey
          yazdıklarınızdan bir sürü seyler öğrendim
          saygılarımla

Comment

Hoşgeldiniz, hayırlı paylaşımlar dilerim. Yerli ırk tohum konusu önemli. Basından da takip ediyorum uzman büyüklerimiz tahıldan sebzeye kadar bütün tohumlarda genetiği değişmemiş ürünleri kullanmamızı ve bunun önemini ısrarla halka anlatmaya çalışıyorlar.

Bende bu konuya önem verenlerdenim. Hatta kendi ihtiyacımıza cevap verecek kadar kavun, karpuz, acur, domates, soğan, sarımsak, fasulye gibi bitkilerin tohumlarını kendimiz, ekip kaldırdıklarımızdan temin ediyoruz... Başarılar dilerim.

Comment

hepinize çok teşekkür ederim. üstadlar sayesinde öğrenecek olduğumuz bir çok şey var.
              saygılarımla

Comment

Working...
              X