fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

mantar üretimi

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• mantar üretimi

merhaba arkadaşlar.ben aranıza yeni katıldım.aydın kuşadasında yaşıyorum.mantar üretmek istiyorum.mantar üreten arkadaşlar bana yardımcı olursanız [email protected] 7496034

Cevap: mantar üretimi

Forum içersinde çok deyatlı olarak mantar yetiştiriçiliği var. Özellikle Atilla hocanın yazılarına bakınız.

Comment

teşekkür ederim.bu arada sadece öğrenmenin yanında.bu işi şu anda yapan ve bana msm den yardımcı olabilecek.zaman zaman sorularımı sorabileceğim bu konuda sohbet edebileceğim yani bana tecrübelerine dayanarak online destek olabilecek arkadaşlarında ilgisini bekliyorum.telefonlarını verirlerse arayabilirim.

Comment

Merhabalar ben Çorluda mantar yetiştirmek istiyorum. Buraya en yakın Kompostu nereden bulabilirim. Yaprak mantarıda, Kültür mantarıda olur. [email protected]

Comment

http://www.facebook.com/find-friends...=1144321180#!/
          Mantar için ögretici videolar var. Bilgi edinmek isteyenler için

Comment

hiç bilginiz yoksa öncelikle kursa falan gitseniz iyi olur böyle internetten bilgiyle mantar yetiştirme zor olabilir bir mantarcı olarak söyleyeyim

Comment

Heryerde açılmıyor bu kurslar ve mantarcılık kompostçuların eline geçmiş durumda fazlaca ticari kaygı var. Elbette videolardan ögrenilmez ama daha kompstun, misel in ne oldugunu bilmeyen kişiler var görsünler diye yazdım o yazıyı

Comment

Ögretici vidyolar kaldirilmis galiba. Baska bir yerde izlemek mumkun mu?

Comment

Facebook ta Mantarcılık Eğitimi diye aratırsanız bulursunuz.

Comment

Working...
                  X