fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

merhaba

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• merhaba

merhaba sevgili site sakinleri istanbul dan serhat ben tarım ve hayvancılıkla ile ilgili bir takım düşüncelerim var ve aranızda fikrine ihtiyaç duyabileceğim değerli arkadaşlar olduğu kanısındayım bunun için aranıza katıldım yirmi altı yaşındayım ailemle birlikte bir süre tarımla ilgilendikten sonra istanbul a taşındık on yıldırda burdayız ama ben bu şehirden ve kalabalıktan fazlasıyla sıkıldım yaşadığım yerlere dönüp doğayla iç içe olmak istiyorum
    kafamdaki bazı projeler netleşirse her şeyi bırakıp dönmek istiyorum canlı hayvan işine girebilirim erzincanda bir çok konuda yatırım yapıla bilir bende buna güveniyorum. işin özeti bu ...

Cevap: merhaba

Allah çıktığınız yolda yar ve yardımcınız olsun, hoş geldiniz.

Comment

Erzincan, Kemah, Kemaliye gibi buraların doğal güzelliklerinin muhteşem olduğunu biliyorum. Gidip görmedim fakat pek çok akarsularında ve bakir arazinin değerlendirilmeyi beklediğini görsel basından takip ediyorum. Özellikle salma hayvancılık için bulunmaz alanlar var...

Bence isabetli bir karar ama bir an önce hayata geçirilmesi gerekli diye düşünüyorum. Başarılı insanlar harekete geçenlerdir, başarısız insanlar ise vazgeçenlerdir.

Allah yardımcın olsun.

Comment

aslında şartlar dediğniz gibi müsait ama genç ler geri dönüp çiftçilik yapmak konusunda çok karamsar asılnda daha bilinçli yapıldığında eskisi kadar meşakatli olmuyor ama gençler istanbulun cazibesine fazlasıyla kapılmış durumda .benim içinse sadece bazı fırsatlar kolluyorum umarım düşündüğüm gibi olur

Comment

selam iron maiden, 12 yasindan beri calisan biri olarak 41 yasina geldim 29 senedir hic durmadan calisiyorum, zihinsel bedensel olarak insan dinlenmek, degisim istiyor, sehirde yasadigim icin ve calismakdan dolayi hic bir zaman ciftlik hayati yasama imkanim olmadi, sadece arkadas ziyareti ile gorme firsatim oldu, su an icin yasadigim yer alan olarak musait oldugu icin ufakdan ciftlik hayatina donusturmeye basladim, sehirde yasayan gencler tembellik yapmadan zamaninda dolu dolu bir hayat yasarlarsa ilerde eminim boyle ferah genis bir ciftlik hayati arzuluyucaklardir, sehir hayati bir donem sonra insanlari biktiriyor, uzaklasmak dinlenmek istiyorsunuz, saglicakla,

Comment

ıron maıden Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            merhaba sevgili site sakinleri istanbul dan serhat ben tarım ve hayvancılıkla ile ilgili bir takım düşüncelerim var ve aranızda fikrine ihtiyaç duyabileceğim değerli arkadaşlar olduğu kanısındayım bunun için aranıza katıldım yirmi altı yaşındayım ailemle birlikte bir süre tarımla ilgilendikten sonra istanbul a taşındık on yıldırda burdayız ama ben bu şehirden ve kalabalıktan fazlasıyla sıkıldım yaşadığım yerlere dönüp doğayla iç içe olmak istiyorum
            kafamdaki bazı projeler netleşirse her şeyi bırakıp dönmek istiyorum canlı hayvan işine girebilirim erzincanda bir çok konuda yatırım yapıla bilir bende buna güveniyorum. işin özeti bu ...
            Merhaba ;
            Hayvancılık ile ilgili sorularınıza aklımın yettiğince cevap verebilirim.
            Sorularınızı bekliyorum
            Saygılarımla
            İ.GENÇ

Comment

Working...
            X