fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

organık gubreler

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• organık gubreler

merhabalar tarım konusunda tamamen bılıncsızım ancak ulke gelecegının refahı buna baglı oldugunu bılıyorum benım ılgım organık gubreler tasarladıgım konu buyuk bas hayvan dıskısıyla buyogaz ve atıgı organık gubredır sectıgım bolge balıkesır bolgesıdır ıoooo m2 uzerıne 90tonluk bırbırlerını destekleyen ıkı ad reaktordur ayrıca enerjının bosa harcanmaması nedenıyle 30000m2 lık sebze serasıdır sorum su konunun yapı ıznı destekleyıcı kredıler ve ayrıca basvurabılecegım mercılerdır ve benım dogru yolda olup olmadıgımı ogrenmek ıstedıgımdır meslegım sanaı tasarımcılıgı olup elk muhendısıyım fıkırlerınızı ogrenmekten onur duyarım saygılarımla

Cevap: organık gubreler

Süper bir fikir.....Bu konuda Avrupa çok çalışmaya imza attı. İnternetten sizinde tahmin edeceğiniz gibi muazzam çalışmalar var.

Hatta Vietnam'da ziraatçilerin labaratuvarlarının enerji ihtiyacını bu sistemler karşılıyor. Adamlar domuz çiftliğine kurmuşlar ve bu gazı SERA NAYLONUNDAN bölümlere alıyorlar, buradan da doğalgaz gibi borularla binanın içine çekmişler...

Senin bu büyüklükte bir planınla bir köyün gaz ihtiyacını karşılayabilirsin. Abarttığımı düşünebilirsin.....Avrupa'da böyle köyler var araştırırsan.

"Başarılı insanlarla başarısız insanlar arasında sadece bir fark vardır. Her ikiside zeki ve planları olan insanlardır. Fakat başarılı insanlar sabah olunca harekete geçer, başarısız insanlar ise sabah olunca vazgeçerler."

Comment

cok tesekkur edıyorum cesaret verdınız onur duydum aslında kararımı zaten vermıstım ancak oldukca pahalı bır sıstem bırkımımı maalesef yatırmıs olucam bana gore tabıkı teknık yapı zorlugu yasamıyacagım ama baskalarının fıkırlerını de fazla onemseyen bırı oldugumu soylemelıyım fıkır fıkırdır dusuncesındeyım saygılar sunarım

Comment

fuat demirkol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        cok tesekkur edıyorum cesaret verdınız onur duydum aslında kararımı zaten vermıstım ancak oldukca pahalı bır sıstem bırkımımı maalesef yatırmıs olucam bana gore tabıkı teknık yapı zorlugu yasamıyacagım ama baskalarının fıkırlerını de fazla onemseyen bırı oldugumu soylemelıyım fıkır fıkırdır dusuncesındeyım saygılar sunarım
        Projen nasıl bilmiyorum ben bu işe bir zamanlar epey kafa yordum. Yeni yaptığım besihanede bu sistemi uygulamak istedim. Besihane yapıldı ama hayvanlarım yok. Bakalım gelecek ne gösterecek. Gelelim konuya.....

Bu sistem çok kolay olmakla beraber pekçok modelde meydana getirmek mümkün. En basit örnek atık biriktirme yeri, atıkların su ile karıştırılıp aktarmak için diğer depoya, daha sonra burada biriken gazın depolanması ve aktarılması teoride aynı uygulamada farklı eserler meydana getirir.

Bütün bunları ya çok iyi paralar harcayıp su ve hava kaçırmayan beton havuzlardan inşa
        edersin yada daha kolay ve ucuz yolu seçersin. Sana tavsiyem bulunduğunuz yerde ikinci el sanayi malzemeleri satış merkezleri varsa buraları mutlaka gezin.

Bu ihtiyaç olacak depoları beşer tonluk veya onar tonluk plastik tanklarda yapmak çok kolay. Üstelik bunlardan plastik borularla tesisat çekmek hem ucuz hemde kolay. Aynı zamanda bunlar kapaklı olduğundan bu da bir avantaj.

Ankara Ostim sanayi merkezinde bu saydığım tanklardan onlarca hatta yüzlerce ikinci el bulmak mümkün...

Örneğin 20.000 litre ve altta 15.000 litre gibi. Tabiki daha küçük boyutta olanlarda var. (Bunlar dev tanklar, 20 tonluk akaryakıt kamyonlarını düşünün.)

Umarım bir fikir verebilmişimdir.

Comment

Yapı ıznı destekleyıcı kredıler hakkında en doğru bilgiyi direk burdan, hizmet birimlerinden öğrenebilirsiniz ABGS

Çok güzel bir fikir, Başarılar dilerim.
          Saygılar.

Comment

cok tesekkur edıyorum ve saygılar sunarım

Comment

merhaba arkadaşlar. Bodur yarı bodur kiraz kaysı arıyorum.

Comment

Working...
              X