fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Damla Sulama & Peyzaj Hakkında Sorunlarınızı Beklerim !

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Damla Sulama & Peyzaj Hakkında Sorunlarınızı Beklerim !

İyi Günler ;

İzmir'de 35 yıl önce kurulan Mgf Plast Damla Sulama Sistemleri Şirketinde Pazarlama ve Satış Sorumlusu olarak Görev almaktayım.

Elimden geldiğince Damla Sulama Ve Peyzaj Sulama Hakkındaki Sorularınızı yanıtlamak isterim.

Fakat Şunu Belirtmek isterim , Uzmanlık alanımız sadece sulama sistemleridir. Bitki su ihtiyaçları , gübreleme, besin değerleri gibi özel sulama bilgileri hakkında bilgileri ancak ziraat mühendisi arkadaşlarımız verebilir.

Bizim Üretim alanımız damla sulama boruları , Ekleme Parçaları (Mini Vana - Damlatıcı Meme - Te vb..) , Deliciler , Kangal Borular , Gübreleme tankları, filtreler vb. olduğu için ancak Bu malzemelerin doğru uygulamaları ve üretimleri , dayanıklılıkları , fiyat bilgileri ve sulama teknikleri hakkında size bilgi verebilirim.

Değerli sorunlarınızı Bekler
    Saygılar Sunarım ..

Mert FİLİZ

(MgfPlast Damla Sulama Sistemleri)

Cevap: Damla Sulama & Peyzaj Hakkında Sorunlarınızı Beklerim !

MERHABA ;
    DAMLA SULAMA GÜBRELEMESİ İLE İLGİLİ PEK KAYNAK BULAMIYORUM.BİTKİLERİN BESİN ELEMENTİ İHTİYAÇLARINA GÖRE GÜBRELEME KONUSUNDA BİLGİ EDİNMEK İSTİYORUM

Comment

selam vede iyi günler ben yeni üyeyim.cieviz bitkisinin yıllık su tüketimi ve ihtiyacı hakkında bilgi verirseniz sevinirim.bölge olarak ege bölgesi.kütahya ili.

Comment

Merhabalar benim 4 yaşında chandler türü ceviz bahçem var damla sulama yapıyorum ancak memeli sistem kullandığım için ağaçların dibini açıyorum ağaçların dibini açmak zararlımıdır bu şekilde ağaçlar parazit ve hastalıklara karşıda açık halemi geliyor

Comment

evet sorular burda ama konuyu açan nerede?

Comment

es selamü aleyke damlama sulama işine başlamak istiyoruz ilgili aradaşlardan finansman ve ptansiyel lojistik konularında yardım bekliyorum [email protected]

Comment

Selamlar

Öncelikle Forumdaki kişilerden özür dilerim. Uzun zamandır sorulara bakamadım , işlerimin yoğunluğundan ötürü.

Ceviz Sulama

- Ceviz kurağa dayanıklı bir bitki olmasına rağmen sulama ile verim artmaktadır. Su ağacın gelişmesine, iç oluşumuna iyi olmasına meyve gözü teşekkülüne olumlu etkide bulunur.

- Sulama imkanınız mevcutsa salma sulama , damlama sulama gibi sulama teknikleri kullanılabilir. Yalnız burada dikkat edilmesi gereken husus, cazibe (salma) sulamalardan sonra bahçede oluşacak olan kaymak tabakasının kırılmasıdır.Ayrıca sulama suyunun bitkinin kök boğazına değdirilmemesine dikkat etmek gerekir.

- Ekolojilere göre değişmekle birlikte yıllık su ihtiyacı 1300-1500 mm.’dir.

- Ceviz ağacınızın yaşını ve boyunu lütfen belirtiniz , daha detaylı kaynaklardan bulmaya çalışıcam..

Saygılar

Mgf Plast Damla Sulama Sistemleri Üretimi
              Mert FİLİZ

Damlama Borusu -Peyzaj Sulama - Damla Sulama - Damla Sulama Boruları ve Ek Parçaları Üretimi

Comment

Selamlar ;

Bizim Uzmanlık Alanımız Damla Sulama Sistemlerinin boru ve diğer Ek Parça Uygulamaları ile ilgili kısımlardır. Çok iyi bilmediğim bir konuda sizi yanıltmak istemem.Özellikle canlı bir nesneye yanlış bir uygulama çok zarar getiri. Biraz bende baktım nette. Bu işin doğrusunu ancak ziraat mühendisleri ve dal olarak sulama mezunu olan arkadaşlarımız bilebilir.Yinede aşağdaki web sitesi işinizi görebilir diye düşünüyorum.

GÜBRELEME GÜBRE çeşitleri TÜRLERİ GÜBRE GÜBRELER BİTKİ BESİN MADDELERİ EKSİKLİĞİ GÜBRE BİTKİ BESLEME BİTKİLERİN TOPRAK VE GÜBRE İHTİYACI gübre besin maddesi eksiiklikleri belirtileri gübreciler gübre alım satımı gübre fabrikaları

Saygılar Sunarım

Saygılar

Mert FİLİZ

Damlama Borusu -Peyzaj Sulama - Damla Sulama - Damla Sulama Boruları ve Ek Parçaları Üretimi

Comment

Burada Bey efendi .

Comment

şükür

bi çok başlık açılıyor ve terk ediliyor ihtiyaç sahipleri sadece yazıyor ve ekliyor konuyu açan ise reklamını yapıp yok oluyor ortadan

bir başlıkta şu yazıyı okudum ;
                    50dekar cevizlik 10a 10 dikim yapılmış

ana hatlar orta derece kalitede kangal kulanılmış 75lik falan ve kaba taslak olarak ortakalitede malzeme kulanılmış gübre tankı basit bir filtre

maliyeti ne kadar tutar tam net bir bilgi istemiyoruz ortalama

Comment

Öncelikle anlayışınız için teşekkürler.

Öncelıkle Kaba Taslak Fıyatlandırırsak Ortalama dönüm başı maliyet minimum 350 Tl - Max 600 Tl arası değişiyor. Ama tam kalem kalem projelendirilmiş bir fiyatlandırma isterseniz ücretsiz size projelendirme yapabilirim. Sadece bana bir kaç gün vermenizi rica ederim. Bizim tüm ürünlerimiz 5 yıl tse garantilidir. Malzeme ve dönümdeki maliyet farklılığı tamamen borulardaki atü farklılıkları ve Damlatıcı Farklılıkları , Çapsal değişikliklerden , Arazi eğim vb koşullara göre değişimler oluşmaktadır. Kalite konusunda tek bir standartta üretim yapıyoruz. Umarım yardımcı olabılmısımdır. Detaylı proje isterseniz lütfen [email protected] adresime mail atınız. Yada 0532 663 47 73 numaralı telefonumu arayabılırsınız.

Kısaca Arazi en x boy ?

Ağaç Yaşı ?

Varsa Eğim ?

Su Kaynağı Çeşidi ? (Baınç ? Çap?)

Motor ?

Aralık (10x10)

Otomatik sulama ? Veya Manuel pvc vanalı Sulama ?

Ürettiğimiz ürünlerin bilgisi için www.Mgfplast.com

adresimize bakabılırsınız ..

Saygılar Sunarım.

Mert FİLİZ
                      (Bilg. Müh)

Comment

Ben sebze bahçemde domates, biber, salatalık, fasülye gibi sebzeler yetiştirmek istiyorum , hem sırık hemde oturak türler mevcut, damla sulama döşerken boru aralıkları ne kadar olmalı. Teşekkürler

Comment

Damla sulama hortum (veya dikim sıra arası) ideal olanı 1 mt dir.

Comment

Working...
                          X