fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

mantar yetiştiricisi

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• mantar yetiştiricisi

slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve son derece memnunum mantar yetiştiricisiyim bilgi almak isteyen bu işi yapmak isteyen dostlara yardım etmek isterim

Cevap: mantar yetiştiricisi

mantar yetiştirmek istiyorum yardımcı olurmusunuz

Comment

mrb ata unı zraat ögrencısıyım ve bıtırme odevım mantar yetıştırıcılıgı proje olrak yapılıcak ve ben nsl yapıcam bılmıyorum yardım edermısınız

Comment

merhaba,bende ziraat müh. öğrencisiyim.mantar yetiştiriciliği üzerine araştırma yapmıyorm.mantarın lab.kısmını nerden temin ediyorsunuz? onu da mı kendiniz yapıyorsunuz yoksa alıp direk üretimini mi yapıyorsunuz? birde iç pazara mı veriyorsunuz?

Comment

aslında bende de fazla bır bılgı yok ,zaten iç ve dış pazar için bılgı arıyorum malıyet nedır nsl olur bılgım yok

Comment

mrb,proje ödevım mantar yetiştiriciligi ve uzretımı nsl yapmam gerektıgını bılmıyorum yardımlarınız için şimdıden tşk edrım...

Comment

mantar yetiştiriciliği ve pazarlanması konusunda bilgi verirseniz memnun olurum.teşekkürler.

Comment

merhabalar bende mantarcılık mezunuyum acaba ne tür mantar yetiştiriyorsunuz? hastalık ve zararlılara karşı aldığınız önlemler nelerdir birde toplam üretim miktarınız nedir öğrenebilirmiyim

Comment

Working...
                X