fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Tanıtım

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Tanıtım

Ben,Atatürk Üniversitesi,Ziraat Fakultesi Toprak Bölümü mezunuyum,uzmanlaştığım konular 1-Zeytin Yetiştiriciliği ve Terbiye Sistemi 2-Nar Yetiştiriciliği'dir.Halen Bursa İl Tarım Müdürlüğü Proje ve İstatitik Şube Müdürlüğünde Mühendis olark görev yapmaktayım.Selam ve Sevgilerimle.

Cevap: Tanıtım

Hoş geldiniz Sn ÇALIŞKAN.
    Faydalı paylaşımlar diliyorum.

Comment

slm yusuf çalışkan

ben hobi amaçlı nar dikmek yetiştirmek istiyorum

afyonkarahisar ın sultndağına bağlı dereçine kasabasındayım

iklim olarak kışlar baya soğuktur yazın ise oldukça sıcaktır

akşehir gölü etrafında dır arazim rakım 1070 tir her türlü toprak yapısını barındıran ceşitli bölgelerde arazim var

nasıl bir toprak isteği olabilir

not: bölgemiz kiraz vişne erik elma ya ağırlık vermiştir ve yetiştirilmektedir .

saygılarımla

Comment

merhaba yusuf bey.uzmanlık alanınızın nar ve zeytin olduğunu yazmışsınız.benim 5 dönüm kadar bir bahçem var.ceviz ağırlıklı bir bahçe 40 adet de nar ağacım var.ağaç olurlarsa tabi dikeli bu yaz 4 yazı olacak ama bi türlü büyütemedim boyları 35 40 cm kadar birara ziraat müh.bir arkadaşımı getirdim dip sürgünlerini devamlı alcaksın dedi yapıyorum ama yinede olmuyor.ben bahçemde ilaç kullanmamaya özen gösteriyorum yanmış hayvan gübresi kullanıyorum.acaba ilaç konusundamı yetersiz kalıyorum.bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.bahçem çanakkale de.teşekkürler.

Comment

Hoşgeldiniz doğasever kardeşler

Comment

Mesaj yazan arkadaşımız nar ağaçlarınuın bulunduğu bölgeyi yazmamış.Sulu olup olmadığı,sulanıyorsa kaç günde sulandığı,gübrelenme yapılıp yapılmadığı,önemli olan da budamanın yapılıp yapılmadığı gibi bazı konuların bilinmesi gerekir.3G'yle gösterme şansınız varsa bilgi verme şansıumız az da olsa olabilir.Telefonum 0530-6091559 aslında yerinde inceleme yapılmadan yorum yapılamaz.Genellikle narı ana hastalıklarından Kök Boğazı Çürüklüğü Hastalığından dolayı Narda istenilen gelişme sağlayamamaktadır.
            Saygılarımla...

Comment

Working...
            X