gözüm merhaba arads bir siteye bakıyrum...ama konu başlıklarında seni göremiyorum...kış bitti bahar geliyor...Benim tarlada yapılcak işleri yaz bakalım da ona göre işlerimizi halledelim....sende elini eteğini çektin galiba siteden.....
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Sevgili eşkiya selamlar....
Collapse
X
-
Cevap: Sevgili eşkiya selamlar....
abi eşkiya dağa kaçtı birdahada inmedi
abi bizim eşkiya kibarlaştı balböceği oldu:

benim nickname artık balböceği her zamanda siteye giriyorum bu sıralar işlerim çoktu hayvanlar hasta oldu
artı ehliyet alıyorum
onların kursu falan vardı hatta az önce direksiyon kursundan geldim ondan fazla girmedim
ama artık çok girerim
gerçi girmediğime sevinenler olmuştur
sonunda siteyi bıraktı kurtulduk demiştir
birileri ismi lazım deyil ((selo)) birde çapacı vardı adam canıma okuyacak konusunu bozdum istemeyerek ondan bende eşkiyayı bıraktım
birde ismi tersti ondan???neyse abi sen nasılsın
aslında siteyi bırakan sensin sana bir ceza yazmak lazım

-
balböceği Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
alparslan kardeş boşuna yorulma burbal abi birdaha siteye girmez
enson kışa girerken son baharda girmişti şimdi bahar başında girdi birdaha da taaaa eylül gibi girer
bekleyelim madem ^-^
Comment
-
Yardım teklifi için teşekkür edrim çok sağolun....valla ben amatör biriyim...ne ekeceğimi ve ne zaman ne dikeceğimi fazla bilmem..ama geçen sene 2 dönüm tarlamı meyve bahçesine döndürdüm...elma, armur şftsli erik kayısı,kiraz ,vişne,böğürtlen diktim.valla gördüğün gibi eşkiya (balböceği) sürekli muhabbet ediyor .yalçın abi sana şu fidanları gönderiyom deyip hiç teklif etmiyor.....Benimde bir balbceği (eşkiya) kardeşim beni düşünmüş bunları göndermiş diyemiyoruz.....Sağlık olsunalparslan1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbahçenizde ne yetiştiriyorsunuz
ilgim alanında bir şeyse yardım edebilirim
not: kışdan çıkıyoruz kış lavajlarımızın zamanı geliyor hatta vintervaş geçmek üzere
bordobulamacı 3lük olabilir geçmek üzere onun dönnemide
Tarlamın resimlerini ekliyorum.....Yorumlarınızı bekliyorum.....selamlar....

Comment
-
alparslan1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbahçenizde ne yetiştiriyorsunuz
ilgim alanında bir şeyse yardım edebilirim
not: kışdan çıkıyoruz kış lavajlarımızın zamanı geliyor hatta vintervaş geçmek üzere
bordobulamacı 3lük olabilir geçmek üzere onun dönnemide
teknik kavramlardan bahsetmişsiniz ama malesef bu ifadeler bana çok uzak cahilliğimi mazur görün anlayacağım şekilde ifade ederseniz memnun olurum.....ilginiz için teşekkürler.....Görüşmek üzere.....selamlar....
Comment
-
burbal abi burda tarla nerde
sorması ayıp olmassa
ben tarma marla göremedim
abi senin gizli bahçe burasımı
önümüzdeki sene ben sana birkaç adat ağaç falan yollayayım gül birde birkaç çeşit farlı ağaç kendim aşıladım geçen sene bu sene büyürler kışın dikime gelirler:
abi evi yanlış yapmışsın hani biz bunun neresinde oturupta çay içeceğiz bari ben sana birkaç adet asma yollayayımda herek yapalım altında otururuz çay demleriz
Comment
-
TEŞEKKÜRLER TABİATÇİ ABİM DURUMLAR UYGUN OLMAYINCA BU KADARYAPABİLDİK İNŞALLAH BU SENE BALBÖCEĞİNİN DEDİĞİ HEREKLERİ YAPACAĞIM KISMET OLURSA ASMA FELANDA GÖNDERCEM DEDİ BAKICAZ ARTIK ....TABİATCI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKusura kalmayınız ama;burası bir bahçeden çok şantiye görünümünde.Tabi,resme göre yorum yapıyorum.Kolay gelsin,başarılar dileğimle.
Comment
-
balböceği Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergönderirim abi asmadan kolay ne var bu sene güzel asma çelikleri buldum sanada yollarım başka ağaçlarda yollarım köy tohumlarından nalafda yollarım gdo suz
Gözüm nedir bu nalaf anlamadım yahuuuuu....
Comment
-
abi nalafda o gün bilgi sayar arızalıydı o gün yazdığım yazıları hızlı yazınca bir birine kaıştırıyodu falan olacaktı o falan da yani falan feşman gibi yani her tohumdan yollaya bilirim bu sene çoğunu ektik önümüzdeki sene sana domateslerden büberlerden falan ayırayım diyecektim yazın seçerim
Comment
-
ALLAH senin iyiliğini versin emiiiiii balböceği güldürdün beni bbalböceği Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi nalafda o gün bilgi sayar arızalıydı o gün yazdığım yazıları hızlı yazınca bir birine kaıştırıyodu falan olacaktı o falan da yani falan feşman gibi yani her tohumdan yollaya bilirim bu sene çoğunu ektik önümüzdeki sene sana domateslerden büberlerden falan ayırayım diyecektim yazın seçerim
dedim bu adam teknik terimler yazıyo bana zır cahil bir adamım anlamaz bunlardan diye......:d
Comment

Comment