Adana'da yaşamaktayım.Stresli bir çalışma hayatından sonra emekli oldum.İki küçük balkonumda çiçek ve tropik meyve yetiştirmeye çalışıyorum.Ama Hoya türleriyle özel olarak ilgilenmekteyim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Tanışma
Collapse
X
-
Cevap: Tanışma
arkadaşlar ben sitenizi yeni keşfettim .Herkes slm önce Niğde ilinde yaşamaktayım bahce ve bahçeli ev hastasıyım
Niğde ilinde 700 m arsa aldım içerisine 90 metre yaz evi yaptım. evin önü ve arkası olarak ikiye ayırdım arka kısmına meyve ağaçları dikkim bunlar yarı budur 3 yaşındalar ön kısmını çiçek ve cim olarak ayırdım bugünlerde ( 3,5 X 15 metre ) alanı çimlendireceğim.Burası kışın sert ve karlı yazında sıçak geçen bir bölge su imkanı az bundan dolayı nasıl çim ekeçeğim konusunda araştırma yapıyorum. bununla ilgili bana tavsiyeleriniz beni çok mutlu eder . ayrı yatan gül ve türevleri hakkında bilgi aktaraçak arkadaşlardan yorumlarını beklerim
sayğılarımla
Comment
-
selamlar ben mustafa sert, kütahya tavşanlı memleket. potansiyel bi fidan üreticisiyim, şimdi aydında yedek subay olarak vatani görevimi yapmaktayım. askerlik dönüşü 20 dönümlük bi arazide ceviz yetiştirmeyi planlıyorum. bizim orda bi laf vardır: ''bir pişirim tarhanan bile olsa, götür erbabına pişirt'' diye. o yüzden cevizin erbaplarını arıyorum ben de...
Comment
-
200 metrekare bahçem var içersinde limon, leylandi, Malta eriği, Gül, hinnap, leylak, nar, Oya, ıhlamur, uzum, sus eriği, sus elması, cam, alev agaci, fırça çiçeği, kizilcik, sümbül. Organik gubreleme ve ilaçlama yapmak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum.
Comment
-
ÖZEL AĞAÇLANDIRMA RAPORU
BADEM, CEVİZ VE DİĞER MEYVA AĞAÇLANDIRMALARINA AGM KREDİ VERİYOR.
BUNA İSTİNADEN FİRMAMIZ ÖZEL AĞAÇLANDIRMA PLANI HAZIRLIYORUZ.
Yay Mühendislik ve Ormancılık
Comment

.
Comment