fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

SLM EŞKİYAM YAZ SEZONU GEÇ GELGİ NE EKELİM ARKADAŞIM....

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• SLM EŞKİYAM YAZ SEZONU GEÇ GELGİ NE EKELİM ARKADAŞIM....

Merhaba sevgili eşkiya bu sene işimiz zor ektiklerimizi yetiştirebilcez mi...Benim tarlaya ne ekelim fidan felanda göndermedin..göndercem dedin...bende bekliyom.....DELİ GİBİ.....

resimleri yakında eklerim....sağlıcakla kal...öperim yanaklarından....8)

Cevap: SLM EŞKİYAM YAZ SEZONU GEÇ GELGİ NE EKELİM ARKADAŞIM....

merhaba abi abi valla ne ekersen ek olur zaten sizin bursa gibi memleketmi var adam diksen adam yetişir keşke bende bursada olsam bizi uşakta dışlıyolar hor görüyola kos koca uşak belediyesi bize yani ilçelerine pazardan yer vermiyo ilçedeki üreticilerine ama merkez köylere veriyo burdan onları kınıyoruz insan vatandaşını ayırırmı dimi abi yakışırmı bu nasıl yöneticilikse hani bunun adaleti nerde kalkınması nerde bizde adalet istiyoruz bizde kalkınma istiyoruz hem durmak yok yola devam diyola hem yolumuzu kesiyola abi sorma halimiz harap bir kışta 5 sefer yer deyiştirdik pazarda bizi çok sevdiklerinden sivaslılı köylüleri yere göğe sığdıramıyola uşakta: işler vahim pazar yerlerini dağıtımını yaparken önce merkez köylere veriyolar sonra dier ilçelere sivaslıya gelince yer yok diyola halbuki yer çok neyse sen şimdi bana ne dersin

daha geç kalmadınya herşeyi eke bilirsin biz daha herşeyimizi bir hafta önce diktik yağışştan dikememiştik de ben fidan demedimki tohum dedim önümüzdeki sene için tohum yollayayım dedim ama fidan istersen biraz var yollayayım ama satık bitti kalanı gideni var ama önümüzdeki bahar sebze fidanı işini ilerleteceğiz sana ben fidan yollayayım ama nisan ayı gibi bana ulaş fidan çok olur sen tohumla falan uğraşma kışında ağaç işini hallarderiz çiçek bile yapacağım para çiçekte var ek tohumu sat allahın lalesi patetes çiçeği karanfil 2 lira onlaran yapacağım bu yaz ekip seneye baharda satacağım ondan sonra köşe biraz altın çilek yapmıştım iyi para kazandım ama zate çok deyildi oda tanesi 2 lraya satılıyodu 3 tane 5 lira peynir ekmek gibi satılıyodu birtae kadın öldü işlere ket vurdu altın çilek piyasası alt üst oldu sağolsun cesur türk kardeş baya tohum yollamıştı onları sattım.neyse abi kendine iyi bak

Comment

Working...
    X