fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hoşgeldim :)

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Hoşgeldim :)

Benim bi konuda sizlerin yardımınıza ihtiyacım var abilerim ablalarım ben bi bahçe kurmak istiyorum internete bakındım fakat aklıma yatan hiç bir şey bulamadım ( Aradığımı bilmiyorum belki ondandır.) Akdeniz bölgesinde olacak bu dediğim olay ancak 1200 rakım üstünde yetişen sebze ve ya meyve ağacı isimleri gerekli

Teşekkürler.

Cevap: Hoşgeldim

Hoş geldiniz. Akdenizde her türlü sebze ve meyve yetiştirmeye uygun. Ancak yerinizn fiziki durumu,sulanabirliği ve büyüklüğü önemli. Hobi olarak yetiştiricilik yapacaksanız ve yeriniz de küçük ise aile ihyiyacını karşılayacak her çeşitten azar azar ekim dikim yapabilirsiniz. Siz önce karar verin yetiştiriçilik konusunda yardımcı oluruz.

Comment

Şöyle deyim bu işten para kazanmak istiyorum, sulama sorunum yok tarlanın ortasından iyi bi su akıyor 18 dönüm arazi var hafif meyilli mersin in çamlıyayla ilçesinin sebil kasabasında yapacam ben bu işi kısmet olursa genelde bağcılık yapılıyor ya da kiraz fakat bana bunların dışında ve 1200 rakım ı göz önünde bulundurarak yardım ederseniz sevinirim.

Comment

Şayet işçilik de sıkıntın yoksa meyvecilik yerine sebze ekimini yap.Mevsim sizn oralada müsait. Su sıkıntında yoksa bir yılda çok rahatlıkla iki ürün alırsın.

Comment

işçilik sıkıntısı olabilir bilmiyorum ama sebzecilik aklıma yattı biraz bakınayım ben hangi sebzeleri tercih etmem gerektigine daha fazla geç kalmadan faaliyete geçirmem gerek bu arsayı

Comment

Siz karar verin biz yardımcı oluruz isterseniz telefo ilede yardımcı olabiliriz.

Comment

Domates, Havuç, Sivri acı biber

Bu 3 üründen hangisini tavsiye edersiniz bilmiyorum ama imkanım olursa eger hepsini 2 yıl arayla dikmeyi planlıyorum doğru mu olur yanlış mı bilemiyorum ama bunlara karar verdim ilk sırada hangisine önem vereceğimi bilemedim ama

Comment

Sayın iLLegaL 13,
                Lütfen pazarlama sorununuda göz önünde bulundurun. Kolay gelsin.

Comment

Sizin yörenizde bir pazar araştırması yapmanızı tavsiye ederim.
                  Aynı zamanda çevrenizdeki tarımla uğraşanlar hangi konuda faaliyet gösteriyor? Hangi konuda başarılı olmuşlar? İşe koyulmadan önce iyi bir etüt gerekli diye düşünüyorum.

Comment

Working...
                  X