fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bende geldim arkadaslar...S:a

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• bende geldim arkadaslar...S:a

Öncelikle rabbimin bereketi üzerinnize olsun..Devlet memuruyum 15.000 metrekare arazim var sondaj calısmasını yaptım ve su sorununu hallettim. Toprak analizi için topragımı gödnerdim. Şu an fizibilite çalışması yapıyorum, Bademmi Cevizmi yoksa elma mı karar veremedım, Yer: Kütahya / Emet ........yazlar kurak ama cok sıcak değil kışlar ise soguk geciyor + ilkbahar gec donları yasanabılıyor mesela bu yıl mayıs ayında don gördük, sizce mevcut itibariyle hangi meyve türüne yönelmeliyim , bunun yanında bahce kurmak ıcın kredi kullanabiliyormuyum konu hakkında bana yardımcı olursaniz sevinirim..SelamunAleykum MSn: [email protected]

Cevap: bende geldim arkadaslar...S:a

hoş geldiniz bu sitedeki uzman arkadaşlar size yol göstercekerdir inşaallah benimacizane tavsiyem:ferdi maddi ve manevi imkanlaraınızı bilgi brikimizi+ve - ile birlikte çok hassas değerlndiriniz çünkü tarım işi zahmetli sıkıntlıdır.geridönüşü de aynıdırALLAH hayır lı tarafından işinizi ras getirsin üretiniz bu güzel vatanımımz için ğretiniz selam ve saygılaramla

Comment

Allah razı olsun guzel temennılerın ıcın saol..

Comment

hemşerim hoşgeldin. Rabbim emeğini boşa çıkarmasın.............

Comment

hoşbulduk hemşerim saol ...amin amin cümlemizin emegini oşa cıkarmadsın inşallah.

Comment

Working...
          X