fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Tanışma

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Tanışma

Selam arkadaşlar ben Samsun dan Ekrem Temel 2 Yıllık Tarım Bölümünü okuyorum 2. Sınıfa geçtim DSİ de çalışıyorum Ziraat Teknikeri olucam Allah nasip ederse Herkeze Selam Forum yöneticilerinede böyle bir forum hazırladıkları için ayrıca teşekkürler.

Cevap: Tanışma

Hoş geldiniz.

Comment

Hoş geldiniz hayırlı paylaşımlar dilerim.

Comment

Selam arkadaşlar ben Trabzon dan Sait Orman Bölge Müdürlüğünde çalışıyorum Orman Mühendisiyim. Bitki yetiştirmeye ilgim çok fazla var. Bonsai yapımına ilgim fazlaca var. Kesme çiçekçiliği öğrenmek ve Trabzonda bu konuda ilk veya ilklerden olmaya niyetim fazlaca var. Özellikle GÜL, KARANFİL, GAZABLANCA, GLAYÖR denemek istiyorum. Bu konuda forum üyelerinden yardım bekliyorum. Herkese Selam Forum yöneticilerinede böyle bir forum hazırladıkları için ayrıca teşekkürler.

Comment

Forum ailesi büyüyor. Hoşgeldiniz

Comment

Hoşgeldiniz, hayırlı paylaşımlar dilerim.

Comment

O0
              Selamünaleyküm,arkadaşlar;ben Eskişehirden "ılıcalı".aranıza yeni katıldım;şehirde oturuyorum,köyde yerim var,fidan(ceviz)dikmek istiyorum yardımcı olursanız memnun olurum.teşekkürler...Köyüm sert iklim kuşağında geç donlar var. yerim yaklaşık 2dönüm,üçgen şeklinde.toprak analizi yaptırmadım(herhalde dikim yapılacağı zaman yapılması gerekiyormuş.bir de şu var,benim bu konularla merakım yoktu,yeni başlıyorum...) Benim öğrenmek istediğim nezaman tarla sürülecek,toprak analizi,uygun fidan,sulama,v.s...bilgiler...Hepinize kolay gelsin,bol kazançlar!!!
              Selamünaleyküm,arkadaşlar;ben Eskişehirden "ılıcalı".aranıza yeni katıldım;şehirde oturuyorum,köyde yerim var,fidan(ceviz)dikmek istiyorum yardımcı olursanız memnun olurum.teşekkürler...Köyüm sert iklim kuşağında geç donlar var. yerim yaklaşık 2dönüm,üçgen şeklinde.toprak analizi yaptırmadım(herhalde dikim yapılacağı zaman yapılması gerekiyormuş.bir de şu var,benim bu konularla merakım yoktu,yeni başlıyorum...) Benim öğrenmek istediğim nezaman tarla sürülecek,toprak analizi,uygun fidan,sulama,v.s...bilgiler...Hepinize kolay gelsin,bol kazançlar!!!

Comment

merhabalar ben ceviz fidanı üreticisiyim cevizle ilgili her konuda size yardımcı olabilirim Ayrıca elimde her çeşit ceviz fidanı mevcuttur 0539 432 34 85 arayın beni yardımcı olayım size

Comment

toprak analizini istediğiniz zaman taptırabilirsiniz.Tarlanızı toprak tava geldiği zaman sürünüz.Fidanlarınızı ektikten sonra damla sulama yöntemini kullanınız.UYGUN fiyata her çeşit ceviz fidanını size verebilirim.Fidanlar kendi üretimimdir.

Comment

Bana cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim biraz geş oldu ama foruma giriş yapamadın baya zamandır.
                    Birde bu bölüme başka konuda mesaj yazan arakadaşlar olmuş ve kimin kime cevap verdiği karışmış yeni gelenler yeni konu açarsa daha iyi olur ve karışıklık olmaz diye düşünüyorum. Tekrar teşekkürler

Comment

Working...
                    X