fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Herkeze selamlar

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Herkeze selamlar

Selamlar Ben Fatih Bursalıyım,Bahçe işlerine ilgim her geçen gün artmakta..
    şuan şimdilik 1100 adet Santa maria Armut yetiştiriyorum,Deneyimlerimi arttırarak Gelecek yıllarda sayıyı arttırma niyetindeyim...
    TEcrübelerinizi ve önerilerini paylaşmanız beni çok mutlu eder...
    çünkü öğrenmeyi seven bir insanım...
    saygılar

Cevap: Herkeze selamlar

Hoş geldiniz Armutlarınız kaç yaşında. Pazarı iyi olan bir meyve .İnşallah veriminiz ve kazancınız bol olur.

Comment

teşekkürler,ağaçlarım şuan 4 yaşını doldurmaktalar..
      bahçem şeftali idi malum ağaçların verimi düştü yaştan ötürü bende armutu tercih ettim...güzel dilekieriniz için teşekkürler...

Comment

Hoş geldiniz. Sağlıklı ve bol verimli hasatlar diliyorum.

Comment

Aramıza hoş geldiniz.

fyildirok Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Selamlar Ben Fatih Bursalıyım,Bahçe işlerine ilgim her geçen gün artmakta..
          şuan şimdilik 1100 adet Santa maria Armut yetiştiriyorum,Deneyimlerimi arttırarak Gelecek yıllarda sayıyı arttırma niyetindeyim...
          TEcrübelerinizi ve önerilerini paylaşmanız beni çok mutlu eder...
          çünkü öğrenmeyi seven bir insanım...
          saygılar
          Arkadaşım fyildirok; yakın alaka bekleyen samimi ifadelerinde bende üzerime düşen katkıları sağlamak adına hobi faaliyetleri içinde derin araştırmalara varan toprakların organik yapısını artımaya yönelik bir dizi çalışmalarla edindiğim bilgi ve tecrübelerimi forumlarda paylaşma inancımla sizlerede yardımcı olmak benim içinde büyük onur kaynağı olacaktır.

Arkadaşım fyildirok, toprak çalışmalarım sizin çalışmalarınıza paralel bir yaklaşım getirerek sizin meyve bahçesi deneyimleriniz daha olumlu gelişmeler sağlıyacaktır, benim öncelikli çalışmalarım artık olan organık mataryellerin toprağa kaynak sağlıyacak bir bir dönüşüme uğratarak hem ekonomik değer yaratırken, aynı zamanda toprağa kazandırılacak organik mataryellerin şüphe götürmez bir takibinide yapmamızı sağlıyacaktır.

Organik atıkları toprak için yarayışlı hale gitirmede yöntemlerimin başında kompost ve malç yapım, aynı zamanda malç- kompost olarak olarak görülebilir, şayet sizinle bir kontak oluşturabilirsek bu çalışmalarımın topraklara olan etkilerinini bütün ayrıntıları içinde paylaşabilirim.

Sizin bu konuda hassasiyetlerin içindeki ilgileriniz bu paylaşımlarını başlamasını sağlıyacaktır, aramıza katılmanız hepimize hayırlı olsun, sevgilerimle hoşça kalın.
          Yaşamın şifreleri topraklarda saklıdır.

Comment

Working...
          X