fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

TANIŞMA

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• TANIŞMA

MERSİN'İN İLK ULUSAL KANALI TARIMSU TV YAYIN HAYATINA BAŞLAMIŞTIR . TARIMA DEGER VEREN VE TARIMI ÖNEMSEYEN HİZMET İLKESİ İLE BU YOLA ÇIKMIŞTIR.
    FREKANSIMIZ:11862/27500/H TÜRKSAT2A3A

Cevap: TANIŞMA

Değerli Bahçeselforum üyeleri...Merhabalar.Sitenizi biraz inceledikten sonra güzel bilgiler ve paylaşımlar olduğunu gördüm ve aranıza benide kabul edermisiniz diye şansımı denemek istedim.Ben İzmir Bornovadan emekli bir abiniz,kardeşinizim.Doğaya ve denize olan hayranlığım sebebiyle bir çok siteye üye olmakla birlikte biraz teknolojiyede ayak uyduramadığımdan bilgisayarı dört dörtlük kullanamıyorum.Yinede derdimi zorlanarakta olsa çözmeye çalışıyorum.Örneğin şimdi cümle bitti satır başı yapmak istedim hangi tuşa basacağımı çözemedim .Neyseki bazı kolaylıklar sitemizde mevcut inşallah yakın zamanda hepsine alışırım.Sizlerle meyve,sebze,çiçek,toprak,bilhassa gübre hakkında soracaklarım ve bildiğim şeyleri paylaşmak en büyük arzumdur.Tekrar beni aranıza aldığınız için teşekkür ederim.Hepinize saygı ve sevgilerimle.Semih Anar...

Comment

Hoşgeldiniz. (Bilgisayarı dört dörtlük kullanamıyorum.Yinede derdimi zorlanarakta olsa çözmeye çalışıyorum.Örneğin şimdi cümle bitti satır başı yapmak istedim hangi tuşa basacağımı çözemedim.) diyorsunuz ama simile koymayı başarmışsınız. Kolay gelsin

Comment

Hoşbulduk.Teşekkürler Behram Bey.Simileyi koydum ama satırbaşı yapamadım.Bu konudada bir ipucu verseydiniz çok makbule geçerdi.Yinede teşekkürler.Saygılarımla.
        ( Şimdi buldum. Entere basmam gerekiyormuş...İyi akşamlar efendim...

Comment

semih abi bizi işletiyon gibi sankim benim yazımdan bilene on kat daha güzel daha özentili yazmışın

Comment

Hoş geldiniz. "Gönül ne çay ister ne çayhane gönül sohbet ister çay bahane" demişler. Niyetiniz önemli diğerleri teferruat.

Comment

merhaba siteme yeni dahil oldum olmadan önce incelediğim için beğendim.bende torf imalatı yapmak istiyorum ama nerden başlayacağımı bilmiyorum

Comment

Hoşgeldiniz arkadaşlar.
                Yayın hayatınız hayırlı olsun TARIMSU TV. Uydudan izliyorum.Tebrikler.

Comment

ben tarım kanallarından şikayetçiyim çünkü hep godaman zenginlerin çiftliklerini gösteriyolar buda genel çiftçiyi eğitmekten öğretmekten çok uzak oluyo bence mesela benim sayip olmayı bırak başkasında bile görmediğim hayvan çiftlikleri tarım bahçeleri gösteriliyo bişi anlamıyoz küçük çiftçiyi eyitemiyola öküz tiren hikayesi oluyo

Comment

selam nasılsınız tanıştığımıza memnun oldum bnede emekliyim..
                    İstanbul/B.Çekmece/05352102005...

DKKD...KGD..FİNCH..İKSYD Üyesi

Comment

Working...
                    X