fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

selam.

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• selam.

Aranıza yeni katıldım. Hobi olarak kendime 60-70 kök kiraz bahçesi yapıyorum. Kulaktan dolma bilgilerle giriştiğim bu işe profesyonel yardımının gerekeceği kanısındayım. Adana'da yaşıyorum ama bahçem K.Maraş-Andırın ilçesinde bulunuyor. Meğer ne çetrefilli işmiş bu kiraz yetiştirmek. Teşekkür ederim.

Andırın ilçesi Türkiyede en geç kiraz hasad yapılan bir yerdir. Hiç bir yerde kirza kalmadıgı bir zamanda kiraz hasad edilmesi çok iyi bir gelir getirmesi demektir.Bence çok isabetli bir yerde isabetli, bir meyve çeşidi secmişsiniz. Başarılar dilerim.

Comment

Topraklara yönelik bilgi paylaşımı.

Topraklara yönelik bilgi paylaşımı içinde olmak en büyük onurdur.

Tenorbey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Aranıza yeni katıldım.
      Arkadaşım Aramıza katılmanı yararlı paylaşımlara vesile olur umuduyla huş geldiniz, benim size bahçe çalışmalarınızda yapacağım bilgi paylaşımları içinde toprakları bitki yetiştirmeye yönelik düzenlemeler ve organik atıkların önce toprağa daha sonrada bitkiler için yarayışlı olma çalışmaları içinde sizlere katkılar sağlıyarak faydalı olabilir düşüncesiyle kendimi tanıtmak istedim.

Ne zaman istersenız özeldende telefonumu vererek, isterseniz forumların ilgili başlıklardan sorular yöneterek sizler faydalı olmak için ilginizi bekliyeceğim, sevgilerimle selamlarım.

Yaşamın şifreleri topraklarda saklıdır.

Comment

Working...
      X