fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Elma bahçesi için bilgi paylaşımı...

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Elma bahçesi için bilgi paylaşımı...

Herkese merhabalar,

Foruma dün katıldım. Tekirdağ Marmara Ereğlisi' nde yaklaşık 18 dönüm arazimizde eniştem ile birlikte M9 anaçlı elma etiştiriciliği yapmaya başladık. 2011 yılının Eylül ve Ekim aylarında toprak analizi, su kuyusunun açılması, arsanın çevresinin tel çit ile kapatılması, Kasım ayında telli terbiye sisteminin kurulumu ve Aralık ayında da fide ekimi ile son olarak ta damla sulama tesisini tamamladık. Konu hakkında her ikimizinde deneyimi yok fakat sürekli araştırarak az da olsa yol katettiğimizi düşünüyoruz. Her uygulamanın bire bir kurallara uygun olması için elimizden geleni yapıyoruz. Tabii hemen her konuda olduğu gibi bu iştede deneyimin çok etkisi olduğunu biliyor ve deneyimli kişilerin her türlü yardımlarını bekliyoruz. www.endatarim.com

Cevap: Elma bahçesi için bilgi paylaşımı...

Sn ENDA: Sitenizi inceledim,Güzel bir çalışma olmuş.Sitemizde elma konusu oldukca geniş.İnceleyiniz,takıldığınız noktalarda Uzmansel bölümünde sorarsanız,Uzmanlarımız cevap verecektir.Bereketli ürünler ve başarılar dileğimle.

Comment

Cevap: Elma bahçesi için bilgi paylaşımı...

Siteyi beğenmenize çok sevindim. Bende bahçesel i inanın en ince ayrıntısına kadar inceledim, soru ve sorunlarımı muhakkak paylaşıcam.... Teşekkürler.

Comment

selam ben bahçemdeki elma ağaçlarının yarısını 2005 de söktüm şimdi tekrar dikecem ama kurma işlemiyle ilgili bir vido koyarsanız memnun olurum.öğrenmek istediğim konu düzgün sırada dikim ve nasıl dikmeliyim vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkür ederim

Comment

Working...
        X