fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Herkese merhabalar .

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Herkese merhabalar .

Herkeze merhabalar uzun zamandır sıteye gırıs yapmıyordum.Yapılan sıte bahcelerındekı çalısmaları ve bazı bolgelerdekı beledıye yerlerını gordum ve utandım.Bukadar bılınçsizce çalışmalara nasıl mımarlarımız ızzın vermektedır .
    Saygılarımla ibrahim simsek.

hoş geldin ibrahim bey.
    Fransadan döndünüz mü.

Comment

İbrahim Bey İstanbula hoş geldiniz. Belediye konusuna girmeyelim çünkü çok su götürür.Sitelerle ilgili yorumumu da diğer mesajımda yazmıştım. Buraya hoşgeldiniz demek için yazdım.

Comment

Teşekkurler hoş gördük,sagolun.

Comment

İnsan bir hoşgeldin diye çay içmeye davet eder yahu.Allah allah bizim örf ve adetlerimizde değişmiş.

Comment

Gel İbo. Karayolları 1.Bölge Müdürlüğü Hamidiye Mah.Kemerburgaz cad.Kağıthane.4.Kat Kamulaştırma servisine beklerim.
            Çok güzel Türk Kahvesi yapıyorlar.

Comment

Eyvallah abi ,öğlende kaymakamlığa gidicem ,bugün gelemem ama ugrayacağım.Devamlı ordamısın yoksa bazı gunlermi oradasın ubeyde abi.

Comment

Gelmeden önce ara. 12.30- 13.30 arası da yemek vaktimiz o zaman gelirsen güzel bir de yemek yeriz.
                05053154390

Comment

0536 676 81 58 benım türkiyedeki numaram valla abı arayacak konturum yok kaymakamlık yardım ederse anca o zaman yol param olur,fransayı can havlıylen terk ettım ,inanki maddiyat zor durumda,birde konsolosluk ılgılenmıyor ve sanırım bu fransanın devlet polıtıkası ,türklere ve muslumanlara karşı acıkca savas açmış durumdalar ,konsolosluktakı turk guvenlık gorevlılerı sızın durumunuzda olupta gelen başka ınsanlarda var dedıler.Valla abı durum gayet cıddı once avrupadan sonrada buradan kovmaya nıyetlı gıbıler.Konsolosluk onunde oturma erylemı yaptım ıstıklal caddesınde kaldırımda.dedım aha turk polısı gelır benı alır bende belkı valı beylen gorusurum dıye .Vallahi turk guvenlık bolumunu resmı gıyımlı fransız jandarması aştı geldı kımlıgıme el koydu pankartıma el koydu benı fışledı ve sımdı defol dedı .Yemınle bunlar ıstıklal caddesınde olan olaylar .ne yapacam bılmıyorum ,normalde mobes kameralarda kayıtlıdır lakın ,kımse ılgılenmıyorkı artık kım ne ısterse havası var resmen ve olan yıne garıbana oluyor.Su ulkeye bır tanme garıbanı koruyup kollayacak adam gelmıyecekmı?Seytan dıyor ye domuz etını ,eğ başını kafırın onunde.La havle kuvvete

Comment

Türk vatandaşlıgın var mı yosa çıkarılmış mı idin. Bahcivanlık yapan bir arkadaşla görüştüm sana iş için. Vatandaşlıktan çıkarılmış ise çalıştırılması riskli dedi.Durumun nedir vatandaşlık konusunda.

Comment

Bildiğim kadarıylan ab vatandaşları her hakka sahip türkiyede .Tam bilgim olmasada ,normal şartlarda türk vatandaşlığım gizli tutulmakta ,aksi fransız vatandaşlığından atarlar .Yarın bismillah bir sitede işe başlayacagım,evin sahıbıne fıyat oncesı ben çalısayım sonra fıyatı konusuruz dedım.

Comment

ubeyd Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Türk vatandaşlıgın var mı yosa çıkarılmış mı idin. Bahcivanlık yapan bir arkadaşla görüştüm sana iş için. Vatandaşlıktan çıkarılmış ise çalıştırılması riskli dedi.Durumun nedir vatandaşlık konusunda.
                        Abi vatandaşlığım mevcut nufus mudurlugune kişi ve kimlik kayıptır yazmıs bırakmıslar gıttım aldım kımlıgımı.Ayın 16 sında dönucem frye .Ama türkiyede tarım kredısı alıp koyunculuk yapmak ıstıyorumda produsuru hıç bilmiyorum abi ya .birde guzel arazı buldum ama nasıl edılır kredı konusunda hıç bilgim yok vallahı yardımcı olursan sevınırım .16 sında gıdıp gelıcem tekrardan gelınce ugrayacagım yanına .şu kredı işi olursa daglara cekılecegım şehırler nıfak kaynamaya basladı

Comment

Working...
                        X