fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Merhabalar

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Merhabalar

Merhaba arkadaşlar;
    çanakkaleden aranıza katılıyorum.adım kamil.öğretmenim.
    Sizlerinde yardımlarıyla hem stres atmak hemde ufakta olsa bir gelir elde etmek için,dış mekan süs bitkisi yetiştirmek istiyorum.
    Fakat bu konudan hiç ama hiç anlamıyorum.
    şansım ise kuzenim 2 sene önce bu işe başladı arasıra ondan yardım almayı düşünüyorum diğer bir şansım ise kayın pederimin çiftçi olması ve traktör vs.araçlara sahip olması.en büyük şansım ise bu siteyi bulmam))
    bizim 2 dönüm su kenarında bir arazimiz var.kayın pederim burda kendi çapında sera faliyetleri yapıyor yanına gide gele banada bulaşacak gibi hatta bulaşmış ki burdayım
    arkadaşlar bende bu arazinin 250 veya 500 m2 sinde bitki yetiştirmek istiyorum.
    Sizden ricam çanakkale bölgesine uygun,pazarlama konusunda ve yetiştirme konusunda sorunsuz bir bitki tavsiyesi.
    Bu iş için ayırdığım bütçe 5000 tl.sizce hangi ürünü yetiştirmeliyim ve pazarlamak için sıkıntı çekmeyeyim.
    Kuzenim servi dedi ama hangi cinsi çok tutar yada bu piyasada çok giden hangi üründür.
    şimdiden ilginiz ve cevaplarınız için teşekkür ederim.
    Selamı verdim şimdi forumu gezelim bakalım)

Arkadaşım dış mekan süs bitkisi yetiştirmeye başlamadan önce, İzmir Bayındır,Torbalı ve Aydın ödemiş ilçelerine mutlaka git .Orda bu işi yapan yüzlerce aile var.Onların görüşünü mutlaka al. Sana 10 yıllık tecrübe ve bilgi birikimi sağlar.

Comment

Ilginiz için teşekkür ederim ilk fırsatta dediğiniz bölgeleri gezeceğim.
      Benim merak ettiğim en fazla tercih edilen en kolay pazarlanan ürün hangisi?
      Aklımda mezarlık servisi ve mazı yetiştiriciliği var ama tam bilemediğim için araştırmaya devam ediyorum.

Comment

Ege üni.de okumaktayım bayındır da çiçek festivalinde görev aldım hatta değerli hocalarım orda görev yapmaktalar ihtiyacınız üzere hem beraber gidip gezip hocalarımında bir çayını içerek bilgi ve ihtiyacınız olan her türlü desteği alabilirsiniz

Comment

Working...
        X