fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

selam bahçesel dostları.

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• selam bahçesel dostları.

Bursada ikamet eden devlet memuruyum. 2013 yıl sonunda emekli olmayı düşünüyorum.Emekli olduktan sonra boş zamanımızı değerlendirmek üzere ,geçen yıl 3 dönüm boş tarla aldım. Çeşitli araştırma sonunda telli terbiye sistemiyle 460 adet bodur m9 elma diktim .etrafını telle çevirdim,damlama sulama yaptım.İlaçlama yeterli olmadıysada gübreleme ve sulama sonucu fidanlar süper oldu. Siz ve sizin gibi değerli bahçesel dostların bilgi birkimi,tercübelerinden istifade etmek üzere burdayım..Bahçe işine girince, ne kadarda zahmetli,emek isteyen iş olduğunu ve üreticinin alın terinin değerini anladım.Saygılarımla.

Hoş geldiniz. Evet atalarımız boşuna dememiş " Bir musibet bin nasihat dan evladır" diye.İnşallah ortalıkta olur olmaz konuşup çiftçilerin emeğini zayi edenlerde bu işin ne kadar zahmetli ve zor olduğunu anlar

Comment

Hoş geldiniz. İsabetli iş yapmışsınız,zira çoğu emekli,emekli olduktan sonra kendine meşgale aramakta ve boşluğa düşmekte.Sizin böyle bir sorununuz olmayacak.Kolay gelsin,başarılar dilerim.

Comment

hoşbulduk, teşekkür ederim.

Comment

Her şeyin istediğiniz gibi olmasını diliyor ve hoş geldiniz diyorum. Başarılar

Comment

selam bahçesel net yöneticileri ve üyeleri yeni üye oldum .araştırdım ve sorunlarıma en iyi cevap alabileceğimi düşündüğüm bu siteye üye oldu.inşaalah hepimiz için hayırlı olur

Comment

Hoş geldiniz bahcesel ailesine.

Comment

Working...
              X