fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni Üye

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Yeni Üye

merhaba,
    amatorce meyve yetıstırıcıiliği ile ugrasıyoruz. Daha ısın basındayız ve organik urunler kullanarak yolumuza devam etme niyetindeyız.
    Bu nedenle toprağı doğal yollarla nasıl zengınleştiririz , zararlılarla nasıl doğal yollarla mucadele ederiz, bunun arastırmalarını yapıp uygulamaya calısıyoruz..

Zararlılarla doğal yolla mücadele etme konusunda, tarımını yapacağınız türleri belirledikten sonra bu bitki türlerine ait zararlı böceklerin listesini çıkarmanızı tavsiye ederim. Ardından türe has biyolojik mücadele ve bitkisel mücadele olarak da adlandırabileceğimiz esansiyel yağların kullanım yollarını tercih edebilirsiniz.

Comment

arkadaşlar sitenize yeni üye oldum. buğday ve arpa ekimi yaptım bu sene ekimin ilk haftasında. bana kooperatifte humas toprak düzenleyicisi ve sıvı gübre önerdiler ve satın aldım. 33 lük üst gübresini atalı 15 gün oldu. bana ilaç makinesi ile su an yesermiş olan ekine ot ilacı ile düzenleyici ve sıvı gubreyi karıstırıp atmamı önerdiler. sizin bu konuda bir öneriniz varmı ?? yada bu düzenleyicileri ve sıvı gübreleri kullanıp denemiş olan arkadaşlar var mı ?

Comment

Working...
      X