fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yardım

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Yardım

öncelikle herkeze merhabalar...ismim nurettin kayseride yaşamak ve çalışmaktayım.kendime ait bi market işletmekteyim.sizden ricam hiçbilmediğim bi konuda iş yapma isteğim hakkında bilgi ve tecrübelerinize dayanarak yardım almak. Ben hiç anlamadığım bir dalda yani ceviz yetiştiriciliğinde bir iş yapmak istiyorum... Bu işle alakalı hiçbir altyapı ve bilgiye sahip değilim fakat öğrenmeye açık ve çalışmayı seven biriyim... Amacım kendime ait bir ceviz yetiştirme çiftliği kurmak ne yapmalı ve nerden başlamalıyım bu konu hakkında fikirlerinizi beklıyorum birde hiç bilgisi olmayan bir insan ceviz yetiştiriciliği yapabilirmi okuma ve araştırmaya açık birisiyim sıfırdan başlayan birine maliyeti ne kadar olur devlet destekli yapabilirmiyim şimdiden teşekkürler bilgileriniz için
    nurettin nokay / kayseri

Nureddin Bey forum içersinde belk,de en çok yazışmalar ve bilgi ceviz hakkında. Forum da istediğiniz bilgiye ulaşabilirsiniz.

Comment

Sn NOKAY:Evvelen hoş geldiniz.Uzun yıllar KAYSERİ'ye gitmiş,gelmiş vede misafir olarak kalmış ve kendini yarı KAYSERİ'li olarak gören biri olarak;Evvelen yapmanız gereken:Bütceniz dahilinde cevize uygun bir tarla almanız,Tabiki;bu tarla hem fiziki,hemde coğrafi yönden ceviz yetiştirmeye uygun olacak.Daha sonra bu tarlada toprak analizi yaptıracak,cit,sulama ve diğer tesislerle beraber fidan dikeceksiniz.En önemlisi çeşit.Benden SEYYİD BURHANETTİN,MELİKŞAH,Anaların anası HUNAT HATUN ve ismini zikretmediğim ALLAH dostlarına,müstesna insanlara selamlar.

Comment

Working...
      X