Merhaba arkadaşlar, adım Çetin Ankaradan. Ankara civarında 20 ya da 40 dönümlük iki arazi var. İkisinden birisini alıp ceviz bahçesi kuracağım. Şu an için bahçe tesisi, fidan seçimi, dikim, bakım, pazar, fiyat maliyet açısından araştırmalarım devam ediyor.
BAhçelerden birisinin yeri Ankara Elmadağda bir köy arazisi. Diğeri ise Eskişehir Sivrihisar ilçesinde bir köy arazisi. Elmadağdakiarazi dereye 50 metre uzaklıkta. Diğeri ise yine suya yakın. İnşallah nisan ayına kadar araziyi almış olacağım ve 2014 baharında dikim yapacağım.
Benim bir sorum var? KAzık kökü kesilmiş tüplü fidan mı yoksa kazık köklü fidan mı tercih edilir?
Ayrıca, bundan 10 sene sonra cevizin toptan satış piyasası nasıl olur?
Allaha emanet olun.
BAhçelerden birisinin yeri Ankara Elmadağda bir köy arazisi. Diğeri ise Eskişehir Sivrihisar ilçesinde bir köy arazisi. Elmadağdakiarazi dereye 50 metre uzaklıkta. Diğeri ise yine suya yakın. İnşallah nisan ayına kadar araziyi almış olacağım ve 2014 baharında dikim yapacağım.
Benim bir sorum var? KAzık kökü kesilmiş tüplü fidan mı yoksa kazık köklü fidan mı tercih edilir?
Ayrıca, bundan 10 sene sonra cevizin toptan satış piyasası nasıl olur?
Allaha emanet olun.

Comment