fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni gelen var

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Yeni gelen var

merhabalar. zaman zaman forumdan faydalanıyordum. B5A sıvı organik gübre ile ilgili yorumları okuyordum baktım üstte "forumumuzla ilgilisiniz, neden üye olmuyor sunuz?" vb. yazıyor üye olalım bari dedik. hayırlı olur inşallah. Bu arada şimdiye kadar faydalandığım bilgiler için teşekkürler

Üye olmayanların forma bilgi yazması ve soru sorması mümkün olmamasından ve bazı sayfaların acılmamasından dolayıüye olmanız isteniyor.

Comment

herkese çok selam. siteden ben de istifade ediyorum. ismim hasan şanlıurfadan. çiftçilikle uğraşıyorum. pamuk tarımı hububat vs. ancak gid gide batıyoruz. borç içinde yüzüyoruz. gerçek manada açlık sınırının çok çok altında bir hale düştük. 70 dönüm arazim var. iklimimiz sıcak. toprak sulu arazi. gerek fırat gerekse yer altı suyu kullanabiliyoruz. toprakta kireç oranı normalin biraz üzerinde. seracılık yaptım. ancak sıcaktan dolayı büyük masraflar açtı başıma. kışın da don yüzünden. şimdi başka ürünleri denemek istiyorum. meyvecilik yapmak istiyorum ancak şöyle bir durum var köyde hiç ağaç olmadığı için gerek hayvanlar gerekse çocuklar tarafından zarar verilir diye tereddütlerim var. siz değerli abilerimden farklı ürün fikirleri veya meyvecilikten hangi ürünü tercih etmem yönünde bir fikir vermenizi rica ediyorum. toprak kalınlığı 5 m civarı tüm değerleri normal hatta bazı değerler bakır çinko demir gibi değerler yüksek. eğemsiz dümdüz bir arazi. 45 dereceyi geçen yaz sıcaklığı. nem oranı çok değil

Comment

hoşgeldin

Comment

Hasan bey üzüm bağı yapmayı deneyiniz.

Comment

Merabalar bende siteye göz atarken faydalı bır site olduğu kanaatine vardim ve üye oldum.

Comment

yeni üyelerdenim.Herkese hayırlı günler dilerim.Şimdiden herkesin mübarek kurban bayramını tebrik ederim.

Comment

Hoş geldiniz ve iyi bayramlar

Comment

merhabalar yeni üye oldum faydalı olacağına inanıyorum.. emeği geçenlere teşekkür ederim
                  iyi bayramlar

Comment

Merhaba. Ben de yeni üye oldum. Hayırlı olur inşallah

Comment

merhabalar ben ziraat mühendisiyim aynı zamanda yüksek lisansım devam ediyor. kendıme biogaz teknolojisi ve sera tasarımı ile ilgili bir tez calısması ve semıner konusu secmeyı dusunuyorum.acaba farklı bır konusu olan veya aklında bır fıkrı dusuncesı olan varmıdır. paylasır ise mutlu olurum. teşekkürler

Comment

Tarla tarımı ile uğraşıyorum.
                        Bağcılık merakım var.Küçük bir bağ kurmak istiyorum.Burada da çok bağcı gördüğüm için üye oldum.
                        Hepinize merhaba..

Comment

Herkese merhaba, ismim Hasan. Ziraat mühendisiyim 28 yaşındayım. Afyon'da yaşıyorum.

Comment

Memleketim Şefaatli/Yozgat'da çeviz bahçesi kurmak istiyorum. Daha önce Şefaatlı'da ceviz bahçesi kurulmuş mu? Şefaatli ceviz dikmek için uygun mu? Rakım 970 olması lazım.

Comment

ben pazarcılık yapıyorum bilginin zararı olmaz düşüncesiyle buradayım. emeği geçenlere teşekkürler

Comment

Working...
                              X