fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yenı uye :) ceviz bahçesi

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Yenı uye :) ceviz bahçesi

Merhabalar,

13 dönüm yerim var ve Ceviz bahçesi yapmayı istiyorum. Konu ile ilgisi olanların yorumlarını bekliyorum.

Teşekkürler,
    Döne ŞAHİN

Sayın Döne Şahin;

Bu sayfadan ve daha fazlası için yukarıda üst köşede arama motorunu kullanabilirsiniz.

Ayrıca; Kyoto sözleşmesi kapsamında ceviz yapraklarının atmosfere oksijen molekülü salınımının diğer bitki türlerine kıyasla daha fazla olması sebebiyle söz konusu sözleşmeden da faydalanabileceğinizi düşünüyorum. Sitemizin arama motoru işinizi görecektir.

İyi çalışmalar

Comment

merhabalar,bende ceviz yetiştiriciliği ile ilgilenmeye başladım,ve giresun sahiline uygun ceviz çeşidini araştırıyorum,tabi arazinin yeri,toprağın durumu,iklim ,çeşit vb.önemli bi sürü konu var.

Comment

merhaba gıdacı28 bahçemi kuracaksınız yoksa ceviz üretimimi yapacaksınız anlayamadım ben aşılı ceviz fidanı üreticisiyim size ceviz fidanı ile ilgili her konuda yardımcı olabilirim.0539 432 34 85 nolu telden bana ulaşabilirsiniz.

Comment

iyi çalışmalar sana işin zor ama çok verimli olur inş

Comment

Ordu -ünyeden merhaba.

MEMLEKETİM OLAN SAMSUN -KAVAK İLÇESİNİN ... KÖYÜNDE BEŞ DÖNÜMLÜK BİR ARAZİDE(kapalı bahçe) ceviz yetiştirmek istiyorum.hang çeşitler uygu olur acaba.ilk bahar geç donları oluyor genel de.o yüzden boşa yatırım yapmak istemiyorum..diğer bir konu da ceviz için sulama şartmıdır acaba?bölgede sondajla su çıkma ihtimali çok yüksek.beş dönümlük bir ceviz bahçesini sulamak için ne kadar su gerekli.?bahçe aşağı dğru meyilli biraz.araştımama göre şimdi dsi den sondaj ruhsatı almak gerekiyormuş.sondaj ve damlama sulama maliyeti düşün dürüyor beni.toplam maliyeti ne kadar olur acaba?ayrıca devlet beş dönüm gibi küçük bahçelere teşvik veya kredi veriyormu?teşekkür ediyor kolaylıklar diliyorum.

Comment

sayın ömer ilkbahar geç donları oluyorsa chandler cevizi ekmenizi tavsiye ederim.150adet ceviz fidanı ekebilirsiniz 5dönüm araziye sulama işini taşıma olarakta yapabilirsiniz.Devlet en az 10dönüm ceviz bahçesi kuranlara destek veriyor. aklınıza takılan başka sorular varsa 0539 432 3485 nolu telden bana ulaşabilirsiniz.

Comment

teşekkür ederim göksal bey.

Comment

ceviz fidanı talebi olanlara yardımcı oluruz fidan üretimi yapmaktayız 0538 448 16 07
                  oktay baş

Comment

Hayırlı olsun,

Comment

Working...
                    X