fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

samsun'dan selamlar

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• samsun'dan selamlar

merhaba arkadaslar
    cim ekimi yapilacak yaklasik 1 donumluk bahce ve peyzaj duzenlemesi icin arastirma yaparken kendimi bu forumda buldum

cim ekimi konusu kesin daha onceden bahsedilmistir ama bulamiyorum, yardimci olursaniz cok memnun olurum.

simdiden tesekkurler, iyi aksamlar...

Sevgili hakan k, alana ait resim koymanız mümkünmüdür. Çim ekimi çok sorun değil bir kaç satırlık bir yazı ile halledersiniz ancak malum mayıs ayındayız ve özellikle nisan ayından sonra ekilen çimler hastalıklara dayanıksızdır ve mantar yapar bakım masraflarını artırır, bu nedenle rulo çim düşünmlei yada eylül ayını beklemelisiniz veya çok aceleniz varsa mantari ilaçlarla bakım şartları yoğun olacak şekilde ekim yapmalısınız, ancak bu mevsi,mdeki ekimde çime basamazsınız ince ve dayanıksız olur.

Comment

site içersinde çim ekonusu ile çok yazı var. Üst sağ tarafda arama yerine konuyu yazın bahcesel içersinde konu ile ilgili yzılan yazılar çıkacaktır.Örnek olarak bir tanesini yazıyorum.

Comment

selamlar bende yeniyim
        bende biber bakimi hakinda intenete arastirma yapiyordum kendimi burda burda buldum

Comment

Working...
        X