fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

kaktüsüme yardımm !

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• kaktüsüme yardımm !

Click image for larger version

Name:	IMG_3212.jpg
Views:	1
Size:	208.7 KB (Kilobyte)
ID:	77826Click image for larger version

Name:	IMG_3213.jpg
Views:	1
Size:	257.7 KB (Kilobyte)
ID:	77827

kaktüsümde bu sabah böyle bi sinek gördüm umarım rahat görülebiliyordur, acaba ne yapmam gerekiyor? kaktüslerle alakalı hiçbir fikrim yok ve çalışan bir bayan olduğum için evde bırakmak istemedim, ofisime getirdim. acaba sıcak gelmiş olabilir mi? ev gün içerisinde burası kadar sıcak olmuyor sonuçta. ilgilenirseniz çok sevinirim.

teşekkürlerr...

çok hevesliyim bu konuda, ve kaktüsüm zarar görmesin istiyorum. lütfen yardımcı olun.

Comment

Merak etmenize gerek yok. Bitkiye ve insana zararsız bir böcek bu. Erkek sivrisinek yada chironomid olabilir. Zaten sürekli üzerinde göremezsiniz.

Comment

çoook teşekkür ederim. öyle rahatladım ki. bir de sürekli alttan yaprakları çürüyüp dökülüyor. acaba hiç sulamamak mı gerekiyor?

Comment

kaktüsler çok su istemez toprak hafif nemli olması yeterlidir. Çok su köklerden çürümeye sebep olur.

Comment

sn aybuke bir kaktüs kolleksiyoneri olarak öncelikle şunu belirtmek isterim resimdeki kaktüs değil sadece bir sukkulent olduğunu belirtirim, ikinci olarak korkucak telaş yapıcak bir durum yok o güzel sukkulentin üzerinde dinlenen zararsız bir sinek .güle güle büyütün sukkulentinizi rahat olun.

Comment

teşekkür ederim ubeyd bey. sanırım, çok daha az sulamam gerekiyor.

Comment

evet aslında daha sonra sukkulent olduğunu öğrendim ama sukkulentlerinde bir kaktüs cinsi olduğunu sanıyordum. değil galiba. çok teşekkür ederim =)

Comment

Tüm kaktüs familyası türleri sukkulent bitkiler olarak bilinir. Sukkulent demek, gövde veya yapraklarındaki özel etli dokularda su tutma, biriktirme yeteneği olan bitkidir. Ancak tüm sukkulent bitkiler kaktüs değildir.

Comment

Working...
                  X