fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Selâm ...

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Selâm ...

Selâm,
    aranıza İstanbul, Ümraniye'den katılıyorum.
    Kendimi genel olarak botanik ve bahçıvanlık konularında geliştirmeye çalışıyorum.
    Güzel paylaşımlar umuyorum.
    Görüşmek dileğiyle ...

Bitkibilimi hoştur. Merhaba s@mi : )

Comment

Hoş geldiniz. Bahcesel ailesi sizleri aralarında görmekten olacaktır.

Comment

slm arkadaşlar bende yeni katıldım kendi bünyemde bahce ile uğraşıyorum fakat pek bilgim yok ve siz değerli arkadaşlardan edinebileceğim bilgilerle biraz olsun kendimi şanslı hissedeceğim herkese şimdiden tşkler

Comment

Arkadaşlar üzüm bağı yapmak istiyorum fideler için kimlerle temasa geçmeliyim bu konuda teşvik varmı yardımcı olursanız sevinirim.tşkler

Comment

selam arkadaşlar bende serada salatalık yetiştirmeye çalışıyorum henüz çok acemiyim yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim

Comment

Üzüm Fidesi için en iyi yer Yalova Atatürk Çiftliği ve Tekirdağ Bağcılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü. Şayet buralarda istediğini bulamaz iseniz Manisa Salihli veya Turgutlu ilçelerinde özel firmaları arayınız.

Comment

Forum içeresinde Salatalık yetiştiriciliği ile ilgili geniş paylaşım var oraya bakabilirsiniz. Ancak bu mevsim de biraz geç kalmışsınız. Ancak sera türü yerelde yapabilirsiniz.

Comment

Working...
                X