Herkese selam ben oguz elma yetiştiriciliği yapmak istiyorum araştırma yaparken bu forum rasgeldi üye oldum.inşlh birbirimize faydalı oluruz
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
yeni üye tanışma faslı
Collapse
X
-
meyvelerde mantari hastalıkda 1.5 kg kireç 3kg kükürt 15 kg suda yavaş yavaş kaynatılıyor 1.5 saat süre karıştırıyoruz ince köpük olunca soğumasına bırakıyoruz sonra sifonla süzüyoruz tortu dipte kalacak hemen tortuyu dökmezsek tenekeyi deliyor mavi 5 l. detercan bidonlarında saklayın 1/10 ölçüsünde suyla karıştırıp mantardan büzülen şeftali yapraklarına uyguladığımızda yapraklar dökülünceye kadar canlı kalıyor adı gülleci bulamacı KÖY ÖNÜ tarım sitesinde anlatılıyor ilaç yokken bu vardı yaptıran PRF kolay gelsin
Comment
-
Selamün Aleyküm arkadaşlar; ismim oruç 45 yaşındayım bu yaz sonunda bir kamu kuruluşundan emekli olacağım ve Nevşehir ili Gülpınar köyünde yaklaşık 25 dekar bir araziye kiraz fidesi dikip bununla uğraşmak istiyorum. (Başlamadan önce bölge ve toprakla ilgili gerekli tüm analiz ve değerlendirmeleri ilgili kurumlardan alacağım). 1- Bunu emekli bir insan yapabilirmi (zaman ve beden gücü açısından soruyorum) 2-böyle bir arazinin fidan dikimi maddi açıdan uğraşmaya değermi getirisi insanı tatmin edermi. 3-böyle ir projeyi hayata geçirmem 100.000 (yüzbin) lirayı aşarmı sadece tapulu arazi ve ruhsatlı sondajı var elektrik trafosu kurulacak. Yapabilirsin arkadaş çalış başarırsın diyenler, yok arkadaş otur kös kös emekli maşını ye diyenlerden yorumlarını ve desteklerini bekliyorum Alaha Emanet Olun.
Comment

Comment