fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ceviz fidani dikme

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• ceviz fidani dikme

Çorum İskilip te 50 adet açık kök ceviz fidani dikecegim bu işi ilk defa yapıyorum analiz yaptırmadim rakım da 900 bu rakım da ne tür ceviz yetişir ve ilk dikim anında nelere dikkat edilmeli 1m ye 1 m kuyu açtık 6 ya 6m mesafe de çok yakınmi fidani kasımda mi yoksa Mart ayında mi dikeyim don olayı da olabilir bizim orda Oğuzlar ceviz bizim 900 rakım da yetişir mi yoksa şeben fidani mi alayım teşekkür ederim

Muhterem: Bu sitede bu konuda epeyce yazı yazıldı,çizildi.Öncelikle;bu konudaki yazıları incelemenizi tavsiye ederim.Lakin;madem sordunuz,kısa ve öz olarak cevaplıyalım.Yapmanız gereken arazi etüt'ü yaptırmanız.Yani,arazinin coğrafi yapısı çok önemli.Taban suyu varmı?,varsa kaç metrede? vs.Bu işi bilen çevrede teknik eleman bulmanız gerekli.Sadece rakım ve yöre bu işe etkili değil.Kolay gelsin,başarılar dileğimle.

Comment

Arkadaşlar bende aranıza tesadüfen katıldım.ceviz konusunda tecrübem var.Sana oğuzlar77 cevizini öneririm.Çok kaliteli ve verimli bir tür.
      Elimde 5000 adet aşılı açık kök OĞUZLAR77 fidanı var .isteğe göre gönderilir.
      tel=05333716836
      Last edited by uluçam19; 23.01.16, 21:20.

Comment

Working...
      X