fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Tanisma

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Tanisma

Merhaba.
    Herkese selamlar.
    Sitenizi belki de 5 yildir ara ara takip ediyorum.
    Is ciddiye bindiginde ve ben de Tarima ve Bahce islerine basladigimda üye olayim dedim.
    Istanbulda ikamet ediyorum ve Nigde Ulukislaya yakin bir yerde 2 yil önce 30 dönüm yer satin aldim.
    Ilk önce Ceviz yapayim dedim ama Topragi inceledigimizde toprak sathinin cok derin olmadigini anladik ve vaz gectik.
    Sonra Lavanta cicegi dikelim dedik. Fakat anladik ki damitma isi ve techizati bayagi pahalliymis. Ondan da vaz gectim.
    Birsey dikmemiz gerekiyordu ve en sonunda LAZ inadiyla (Trabzonluyum) kimseye sormadan etmeden Sultani Üzüm diktim.
    Takribi 5.000 Cubuk diktim. Isin basinda olamadigim icin ve sulama sistemini tam kuramadigim icin ilk yil 1500 Cubuk kurudu gitti.
    2 yil bunlari ekledik yine ve damlatma sistemi ile suladik ve su anda idare ediyorlar iste.
    Damlatma sistemine ek olarak da Tepeye 600 Tonluk bir Havuz da yaptirdim.
    Bagi kurdugum yerde Rakim takribi 1400m . Insallah verim alirim diye düsünüyorum.
    Bagin oldugu yere bir tane de ev yaptim bu sene. Önünde 400m2 bir bos alan var. Insallah oraya da Güz gelince Cim ekecegim bakalim. Bu yazdiklarim hususunda profesyonel degilim. Tamamen Amatörce bir ugras ile basladim. Emekli olunca Bag Bahce hazir olsun diye basladim. 2 sene sonra emekli olacagim ve Istanbuldan elimi ayagimi kesecegim nasip olursa..

İnsanlık için küçük sizin için çok büyük bir adım

İnsanlık için küçük sizin için çok büyük bir adım atmışsınız hayırlı olsun, Emekli olunca doğduğunuz yere dönmek ve hobi olarak kendinize, hizmet olarak vatanınıza faydalı işler yapmayı planlamanız harika olmuş.
    İnşallah hem kazanç anlamında hemde beklentileriniz anlamında hayırlara vesile olur.

Comment

Working...
    X