fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Merhabalar Ben Başak Özgür

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• Merhabalar Ben Başak Özgür

Herkese merhabalar,
    20 yılı aşkın zamandır mesleğimle ilgili bir işte çalışmaktayım, zıraat mühendisiyim. Bahçesel sitesini uzun yıllardır beğeniyle takip etmekteyim. Siteyi öncelikle faydalanmak için takip edeceğim ve elimden geldiği kadar da mesleki bilgi ve tecrübelerimi aktarmak için burada soruları takip edip cevaplamaya çalışacağım. Teşekkürler
  • Fidanligi.com

Hoş geldiniz. Birikimlerinizden faydalanabilmek ümidiyle

Comment

Teşekkürler Ubeyd Bey, birikimlerimizin hep birlikte paylaşılmasıyla böylesi değerli bir sitede daha da değer kazanacağını düşünüyorum. Bu nedenle buradayım.

Comment

Tabii ki sizin değerli birikimlerinizi formumuza yardımcı olacaktır. Hoş geldiniz.

Comment

Teşekkür ederim, Sayın Behramkale, hoşbulduk
          Sizin mesajlarınız daha çok forumda organik ürünler ve Leonardit konusunda dikkatimi çekti. Leonardit konusunda özel çalışmalarınız var mı? yada Leonardit pazarlaması mı yapıyorsunuz?

Comment

Basak Ozgur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Teşekkür ederim, Sayın Behramkale, hoşbulduk
            Sizin mesajlarınız daha çok forumda organik ürünler ve Leonardit konusunda dikkatimi çekti. Leonardit konusunda özel çalışmalarınız var mı? yada Leonardit pazarlaması mı yapıyorsunuz?
            Leonardit ile organik asitlerin imal edilmiş bitki koruma ve bitki besleme ürünleri tanıtım işini yapıyorum. Selamlar

Comment

Sera işine girmek istiyorum ve 1 dönüm seradan yaklaşık ne kadar domates alabilirim ve yıllık kazancım yaklaşık ne kadar olur ?????

Comment

Merhabalar daha önce bu mesleği yaptınız mı veya konu hakkında bir bilginiz var mı ?

Comment

kendim ziraat teknikeriyim daha önce bu işi yapmadım fakat bu işe başlamadan önce bir sera da çalışıp bilgi sahibi olduktan sonra bu işe giriş yapmak istiyorum.

Comment

Working...
                  X