Sayın H_B_M sitemize hoşgeldiniz. Sitemiz Türkiyede en büyük Bahçe peyzaj ve Tarım sitesi olacak. Biz ekip olarak bunda iddialıyız. kimseyi karşımıza almadan, Herkese eşit mesafede yaklaşıp, daima ilkeli ve kaliteli yayıncılıkla sizlerin yanında olacağız. Mesleğinizi yaparken yalnızlık hissetmeyeceksiniz. Bahcesel bunu taahhüt ediyor.
sizden küçük bir isteğim olacak botanik dersi hocamız botanikle ilgili bir ödew hazırlamamızı istedi konu seçiminde hala kararsızım sizlerin yardımlarını bekliyorum...
Eğer Bizden Ödevi yapmamızı istemeyecekseniz size, Bonsainin yapımı ve fizyolojik ve çevresel zorlamanın bitkideki etkilerini ve oluşan tepkileri hazırlayabilirsiniz. Döküman bulması kolaydır ve ilginç bir konu olduğuna inanıyorum.
ödewimi kendim hazırlayacağım başkalarına yaptırılmış ödewlerin doğruluğuna, yararına katılmıyorum. sonuç olarak kendi el emeği ile yapan arkadaşların hakkına giriliyor. ben hakkı hukuku bilen bir öğrenciyim çok şükür...
sayın H_B_M Başarılar dilerim. benim seminer konum bonsaiydi. ve 1993 yılında hazırlamıştım. o zamanda epeyce kaynak sıkıntısı çekmiştim. bu geçen zaman süresinde çok gelişme oldu ve şimdi bu konuyu kolayca hazırlamak mümkün. ilgi çekecek bir konu aynı zamanda. başarılar..
Comment