fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sevgili Dostlar Merhaba

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Sevgili Dostlar Merhaba

Sitenize bir arkadaşımın tavsiyesi ile üye oldum, ve çok beğendim. 17 yaşında bitkiler ve ağaçlar ile ilgilenen, fotoğraf çekmeyi seven bir gencim. Amatör olarak çeşitli bitkiler yetiştirmekteyim, bonsai ile ilgileniyorum bu aralar. Umarım bu güzel foruma çeşitli şekillerde katkılarım olur.

Sevgi ve Saygılarım ile...

Cevap: Sevgili Dostlar Merhaba

Sebahattin bey Merhaba sitemize hoşgeldiniz. Photoselimizi inceledinizmi? Çektiğiniz fotoğrafları paylaşmak için güzel bir servistir. Tavsiye ederim. Ayrıca kimsenin yerine gidip te göremediği meslekle ilgili görüntülerin paylaşıldığı bir site amaçlıyoruz. yine de birçok kategorimiz var. ilginizi çekeceğini düşünüyorum.
    Bonsai konusunda bir çalışmam yok ama gayet ilgimi çeken bir konu. Tecrübelerinizi paylaşmanız bizleri memnun eder, Sitemize zenginlik katar.
    Değerli paylaşımlarınızı bekliyoruz...

Comment

Sn. Selsarac;

Hoşbulduk efendim, çektiğim fotoğrafları en kısa zamanda yayınlamaya çalışacağım. Bilgisayarıma format attırmak zorunda kaldığım için bir çok fotoğrafım gitti. Fotoğraflarımı tekrar topladıktan sonra yayınlamaya başlarım. Bonsai konusunda henüz çalışmaya başlamadım. Fakat www.agaclar.net Bursa Ekibi olarak bu konuda bir Bonsai Atölye çalışması yaptık, yani az çok bilgimiz var ama ustalık düzeyinde değil. Uygulamaya geçince fotoğraflarını çeker yayınlarım sitede.

Bursa Tarım Meslek Lisesinde okuamaktayım fakat alanım ziraat değil, Gıda Teknolojisi alanında okumaktayım. En kısa zamanda siteye elimden geldiği kadar bilgi aktarımında bulunmaya çalışacağım.

Sevgiler

Comment

selsarac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Sebahattin bey Merhaba sitemize hoşgeldiniz. Tecrübelerinizi paylaşmanız bizleri memnun eder, Sitemize zenginlik katar.
        Değerli paylaşımlarınızı bekliyoruz...
        Sebahattin, yaşına göre çok olgun, bilgili ve çalışkan bir arkadaşımız, vakit ayırabilirse sevgili üyelerimize çok faydaları olacağına inanıyorum. Bu duygularla kendisine ben de hoşgeldin diyorum.

Comment

Celal Beyciğim hoşbulduk, güzel sözleriniz için teşekkür ediyorum. En kısa zamanda bilgiler eklemeye başlıyacağım elimden geldiği kadar.

Sevgiler

Comment

Bende ağaçlar.nete üyeyim ve sık yazışma yapmam yanlış anlaşılır diye fazlaca aktif olamıyorum. Sizlerle buradan görüşmek beni de ziyadesiyle memnun ediyor. Sebahattin Kardeşim, Bende Konya Çumra Zıraat 1989 mezunuyum. Sonrasında OMÜ Zir. Fak. Bahçe Bitkilerinden 93 yılında mezun oldum. 93ten beri kamuda çalışıyorum. Selahattin Beye de selamlarımı iletin. Sitemizde onu da görmek ve desteğini almak isteriz...

Comment

Selahattin Hocam'a selamlarınızı ileteceğim, umarım güzel paylaşımlarımız olur burada. İnşallah Selahattin Hocamıda burada görebiliriz...

Sevgiler

Comment

selsarac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Bende ağaçlar.nete üyeyim ve sık yazışma yapmam yanlış anlaşılır diye fazlaca aktif olamıyorum. Sizlerle buradan görüşmek beni de ziyadesiyle memnun ediyor. Sebahattin Kardeşim, Bende Konya Çumra Zıraat 1989 mezunuyum. Sonrasında OMÜ Zir. Fak. Bahçe Bitkilerinden 93 yılında mezun oldum. 93ten beri kamuda çalışıyorum. Selahattin Beye de selamlarımı iletin. Sitemizde onu da görmek ve desteğini almak isteriz...
                Sayın Selsaraç.
                Sizin ağaçlar.net te sık yazışma yapmanız neden yanlış olur anlamış değilim. Önemli olan çiftçilere, agaç ve çiçeklere, diğer bitkilere ait bilgileri ihtiyacı olan kişilere ulaştırmak bence çok kutsal bir görev sayılır. Herhalde her iki site birbirine rakip değil, birbirini tamamlayan yararlı hizmet yapan sitedir.
                Selsaraç olarak isminize baktım. Çıkmadı. Agaşlar.net te hangi rumuz ile yazıyorsunuz öğrenmemizde sakınca varmı?
                Samimiyetinize ve iyi niyetinize sığınarak şunu belirtmek istiyorum. Kişiler neden kendi adını kullanmayıp, rumuz kullanıyor bunuda merak etmekteyim.
                Saygı ve sevgilerimle.
                Sağlıcakla kalın.

Comment

Cumhur bey, sadece Ağaçlar.net değil tüm sitelerde üyeliğim kendi sitemizde olan isimle aynısıdır. yani üye olduğum tüm sitelerde selsarac rumuzunu kullanırım. ve ağaçlar.net sitesinde de aynı profil resmimi de görebilirsiniz. ancak fazla yazmıyorum. Neden fazla yazmadığımı da aslında bilmiyorum. Ağaçlar.net sitesinde de yönetim dahil birçok arkadaşla tanışmaktayız.

Aramızda bir rekabet hiçbir zaman söz konusu olamaz.. Çünkü amacımız bir.. iki site de ticari amaçlar için çalışmıyor. Zaten bizi üstün kılan, bu kadar ilgi görmemizi sağlayan da zannederim budur.

Yalnız arada karşılaştırma yapmak gerekirse çalışma prensiplerimiz farklıdır. İki siteyi de inceleyenler bu farkı anlayabilirler. Ben yazmak istemiyorum. Biz bahcesel sitesini başka sitelerle bir tutmuyoruz yarıştırmıyoruz ve kimseyi rakip görmüyoruz.

Bahcesel dünyadaki tüm sitelerden farklıdır. Bunu bırakalım zaman göstersin...

Comment

Evet. Size mesaj göderdim. Açıklamalarınıza teşekkürler. Arama kısmında çıkmadı. Alfebetik sıralamada buldum.

Benim sormak istediğim o değildi. Zaten sizin rumuzunuz (Selami Saraç ın kısaltılmışı) gerçek isminiz gibi. Ben çok değişik, ismiyle ilgili olmayan rumuzların neden kullanıldığını merak ediyorum. Neden kişiler acaba gerçek ismini yazmıyor?
                    Sizin bu konuda bir yorumunuz, düşünceniz var mı?
                    Saygılarımla.

Comment

Gerçek ismiyle mesaj yazmak istemeyen ve bazı çekinceleri olan kişiler, kendilerini ifşa etmemek için gerçek isimlerini yazmıyorlar. Saygı duyuyor ve kimsenin gerçek ismini vermesi konusunda takip yapmıyoruz.

Aktif bir mail adresi kullanılsın yeter.

Mail adresleri kapatılan kişilerin yada aktif olmayan mail adresleri kullanan üyelerin üyeliklerini zaman zaman kontrol edip iptal ediyorum. Yoksa üye sayımız daha fazla olurdu. Bizim için keyfiyet önemli.

Saygılarımla...

Comment

Bence rekabet olması tekmil edici bir unsur.Rekabet ciddi ve kusursuz çalışmaya teşvik eder.
                        Fakat husumetle karıştırılmamalı...

Comment

Sn Cumhur Tonba:Öncelikle selam ve saygılar dileyerek sözlerime başlıyorum. Bende Sn Selami Bey gibi pek çok siteye üyeyim.Bunların arasında ağaçlar net'de var.Aradaki fark şu:Bahcesel Her kesime hitap ediyor.Okuryazardandan tutun,Yüksek okula kadar.Eleştirisini yapayım;Ağaçlar.net.Öyle değil.Türkçe üslubunuz düzgün olacak,İmla kurallarına dikkat edeceksiniz.Yani belli bir eğitim düzeyiniz olacak.Kendimden örnek vereyim;Orada bir kaç-kez yaz yazmak istedim,Yöneticiden uyarı aldım.Gerekce nokta eksik,virgül yok vs.Bende vazgeçtim.Üstelik benim imla kurallarım o kadarda kötü değil.Olabilirde,bazen bir harf yada kelimede yanlışlıklar olabiliyor.Sisteminiz vede kafanız tabanada,tavada uyacak yoksa başarılı olamazsınız.Üstelik site sahipleri ve medaratörler bu yapılan yanlışları düzeltebilecek.Bu konuda şahsi görüşüm en iyi BAHCESEL,öteki site yöneticileride dahil olmak üzere,BAHCESEL yöneticilerini de ne tanırım,nede görüştüm.Benimki Gönül işi,Ama;Ortada hoş ve güzel bir diyalog oluştu,En kısa zamanda tanışmak arzusundayım.Yoksa hepisi ülkemizin insanı ve herkese kapımız,gönlümüz açık.Aranıza girip,müdahale etdiğim içinde kusura bakmayınız.Yanlışımız varsa,sizdende Ağaçlar.net'dende özür dileriz.Esen kalınız.

Comment

Sebahattin bey ve yeni gelen tüm üyelere hoşgeldiniz derim. Elbette türkçeyi güzel kullanmak, bizim iletişim için yapmamız gereken en doğru harekettir. Takdir edersiniz ki, bir yanlışlıkta tüm üyelerin canı yanmış gibi abartmak da, ilk yazışmaya başlayan kişiyi ürkütür diye düşünüyorum. Zamanla, dikkat edilerek bu tür sorunlar aşılabilir diye düşünüyorum.

Comment

Hoş geldiniz..Üyeliğiniz hayırlı olsun...

Bu arada, gerçek isim kullanmak her zaman yerinde olmayabilir. Dünyanın binbir türlü hali var.. Zaten buranın adı 'sanal' alem değil mi...

Hem isimlerin ne önemi var ki... aslolan paylaşımda doğru bilgi vermek, yanıltıcı, yalancı, tahkir edici.vs. olmamak..

Saygılar.

Comment

Working...
                              X