fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

MRB BEN RABİA SARAÇ(webmasterın kızı)

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• MRB BEN RABİA SARAÇ(webmasterın kızı)

MRB ben Rabia saraç kendimi başlıkta tanıttığım gibi webmaster'in kızıyım.Öncelikle babamın bu siteyi kurmasından dolayı çok mutluyum ,gururluyum.Çünkü site yapmak uzun süren ve sürekli bilgisayar başında olmayı isteyen bir uğraş. Ben 12 yaşındayım ve babamın bu siteyi yaparken hep yanındayım anladımki babam bu siteyi kurmayı çok istiyor ve bende ona birazcık olsun yardımımın dokunmasını istedim.Ve babam bana şimdilik forum bölgemi yazılarınla zenginleştirebilirsin dedi ve azar azar(oyundan) vakit bulabildiğim zamanları babamın sitesine yani bahçesel'e yazıyorum.neyse şimdi kendimi tanıtayım:ben 12 yaşındayım 6 ya geciceğim annemi ve babamı çok seviyorum nede olsa onlar benim için hayatımın vazgeçilmez parçaları ve bir tane kardeşim var. Boş zamanlarımı onunla geçiriyorum. Neyse babama ve babama yardım eden arkadaşlarına kolay gelsin

Ynt: MRB BEN RAB?A SARAÇ(webmaster'?n k?z?)

Yi?enim ho? geldin..
    Allah dilediklerine muvaffak eder in?. Selametle..

Comment

Cevap: MRB BEN RABİA SARAÇ(webmasterın kızı)

babanıza teşekkürler

Comment

Sayın saraç bu yaşta bu kadar teknolojiye ilgi duyan, zeki bir kızınız olduğu için umarım çok gurur duyuyorsunuzdur.
        kızınızı tanımaktan memnun olduk. teşekkürler

Comment

Haklısınız. İnsanın mesleğiyle ve uğraşlarıyla en yakın çevresinin ilgilenmesi ve destek olması kadar mutluluk veren başka bir şey varmıdır bilmiyorum. 1 yıldır gece gündüz demeden çalıştığım zamanlarda onlarla ilgilenmeyi de ihmal ediyoruz haliyle. Vaktimizin büyük bir bölümünü onların haklarından alıp siteyle uğraşmaya ayırıyoruz. Bana her zaman destek olan Eşim ve Çocuklarıma buradan da bir teşekkür etsem fazla olmaz herhalde.... Bahcesel aile içimizde de bizim bir parçamız oldu. demekki gözümüz arkada kalmayacak. Muhammed Fatih bu yıl 7 yaşında ve 1. sınıfa gidiyor. o da sitemizin üyesi. ve gelecekte sitemizin çok daha ileriye gitmesinde inşaallah büyük katkılarının olacağını ben ve arkadaşlarım görüyorlar. Rabianın şimdiden birçok yazısı oluştu sitemizde. ah birde aynı meslekten olsak ilerde... siz görün o zaman bahceseli neler oluyor. Her site doğar büyür gelişir ve ölür. uzun ömürlü bir site için çocuklarımın da destek vermesi bu iş için çok önemli diye düşünüyorum. çünkü biz bahcesele gönül verdik. bu herkesin elinde tabiki...

Sadece bizim aile değil tüm editör arkadaşlarımızın evinde ve hayallerinde de aynı benzerlik mevcut....

Comment

Cevap: MRB BEN RAB?A SARAÇ(webmaster'?n k?z?)

babanla ben gurur duyuyorum. çünkü o benim kardeşim.

Comment

Ailece Harikasınız Tebrik Ederim

Comment

Rabia Selamlar Isminiz çok Güzel

Comment

rabia,cım allah seni annene babana bağışlasın toplumumuzun senin gibi çevreye duyarlı gençlere ihtiyacı var yolun açık olsun bizi ileriye sizin gibi ülkesini ve ailesini seven gençler taşıyacak

Comment

daglarin o sicacik esen yellerinden bu minicik yurege merhaba

Comment

babanın ellerıne saglık

Comment

merhaba rabia siteye bu kadar ilgili olman ve babana yardım etmen çok hoş

Comment

bilgisayarın çok güzel umarım derslerinde iyidir rabia

Comment

alaatin kilc bey lutfen dersleri karsitirmayalim lutfen bilgisayar caginda kizlarimiz erkek lerimiz mutlaka bunu ogrenmelidir

Comment

anladım tamam ibrahim beyde akşam annesini kesen satanisti gördünüz umarım buda teknolojinin nimetleri artıları olduğu kadar eksileri çok fazla buna dikkatetmek gerekiyor bence

Comment

Working...
                              X