fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ben Korkmaz MERT

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Ben Korkmaz MERT

Ziraat Mühendisiyim Kamulaştırma konuları ile ilğili sorunlarınızı paylaşabilirsiniz.

Cevap: Ben Korkmaz MERT

Korkmaz Bey, mütevazi kişiliği ve geniş bilgi birikimi ile Bahcesel ekibimizde, önemli bir yol arkadaşımızdır. Yıllarca Tarıma gönül vermiş bir mühendis olarak farklı kuruluşlarda çalışmış ve her çalıştığı yerde güzel ve faydalı hizmetlerde bulunmuş hakiki bir mühendistir. Ayrıca güncel Türkiye Tarımı ile ilgili yorum ve analizlerini Bahcesel sitemizde Kendi köşesinde bizlerle paylaşmaktadır. Kendisine sitemize destek verdiği ve bizlere yol arkadaşlığı yaptığı için teşekkür eder, yıllarca bahcesel ile hep birlikte hizmet etmeyi temenni ederim.

Comment

merhaba korkmaz bey

Comment

evet bu sitede yeniyim ama çok şey den bilgi alıp verebileceğimi gördüm
        şu anki ilgi alanım Kamulaştırma ve Kıymet Takdiri
        devamlı gelişen bir konu
        tamam ben bunu öğrendim dediğim anda yeni bir sorun çıkyor tam bir özel ilgi alanı..
        ankara ünüversitesi fen bilimleri fakültesi bu konuda yeni bir bölüm kurmuş sadace bu dalda ilgi kaynakları var..
        özellikle korselasyon konusunda farklı tespitleri var..

Comment

Merhabalar
          Evet kamulaştırma işi dahası kıymet takdiri zor mesele ve vijdani bir sorumluluk taşıyan bir iş. Kamulaştırma işinde sadece mühendislik bilgisi yeterli olmuyor. İşin daha derinlerde olan sosyal yönü bence daha ağır basıyor.Bir aileye gelip senin burayı alıyorum çık git diyorsun. Oysa adam orayı satmıyor bir nevi zorla alıyorsun.Kişinin geçmişe dönük anılarını ,manevi mirasını dahası hayellerini yıkıyorsun . Sonrada senin yeriyin değeri şu diyorsun .Kısacası kamulaştırma okulda öğrenildiği gibi pek değil tecrübe ile daha iyi öğreniliyor. İsteyen arkadaşlara yılların verdiği tecrübelerimi her zaman paylaşmaya hazırım.

Comment

merhaba
            dedikleriniz doğru ben bilirkişiyim bugüne kadar geldik.. bakalım nereye kadar gideceğiz....
            ancak bu konuda uzman olmaya karar verdim...
            ve şu anda döküman toplama ve ne kadar çok örnek varsa onları toplama girişimi içindeyim..
            bana ismi yazılı olmayan dava örnekleri gönerebilirseniz sevinirim

Comment

konuşma konusunda çok beceriksiz olduğumu kabul ederek ...
              örnek kıymet taktir leri demek istedim
              çok ilginçtirki.. konya -ankara sınmrında bulunan bir yerde konyadan ziraat müh.arkadaşların 1.500 ytl bulduklarını aynı yerde ankarlı zir .müh arkadaşlar nasıl 5000 ytl buluyorlar..

Comment

Merhaba Herkese

Comment

Edip bey hoş geldin

Comment

Farklılık birinin mühendislik kurallarını oynaması diğerinde vijdani sosyal yönü ağır basıyor.Eğer ard niyet yoksa.

Comment

Working...
                    X