fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bu pencereden merhaba

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• bu pencereden merhaba

Bu sitenin oluşumunu sağlyan meslektaşlarıma yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekür ediyorum.Aslında dün tarımsal üretim noktasında kendi kendini besleyen bir ülke olmaktan çıkıp dışa bağımlı olma noktasına gelen bir ülke konumuna düşmemeizi irdelemek gerekiyor.Bunu irdelerken arama motorlarından tarımsal sektördeki bir çok site karşımıza çıkar.Önemli olan bu konuları paylaşmamız.Son günlerde yaşanan sel felaketi v.b olaylar birgünlük değil şüphesiz.Çözümme gitmeyen bir çok konu var.İşte bu v.b çözümsüzlükleri beraberce çözmek için bu platformdan seslenmek ve birlikte başarmak elbette ülke ve emeğini ve ruhunu veren toprakla bütünleşen her insana destek olma adına buradayım.Tabiiki BEN buradayım değil BİZ burayız diyorum.Ziraat Mühendisi ,Peyzaj Mimarı olarak sorunları çözmek ve yardımcı olmak adına herkese merhaba diyorum.
    ÇAĞLAR AYDIN

Teşekkürler çağlar Bey, Sitemiz işini seven mesleğine gönül veren tüm meslektaşların buluşma noktasıdır. Desteğiniz için teşekkürler

Comment

haklısınız

bunun için ne önlemler alınabili birey olarak ve peyzajcı olarak bize düşen görevler nelerdir?insan ülkesi için birşyler yapmak istemesi neden zor bunuda anlamıyorum

Comment

Cevap: bu pencereden merhaba

Hepinize iyi seneler diliyorum, ben Celal Sungur, inşaat mühendisiyim, sitenize Bursa'dan Pelin kardeşimin tavsiyesiyle katılıyorum.
        Her şey gönlünüzce olsun.

Comment

Teşekkürler celal bey sitemize hoşgeldiniz. Size de iyi seneler. sizinde herşey gönlünüzce olsun. size ve pelin hanıma selamlar

Comment

Sayın Celalsungur forumumuza hoş geldiniz.

Comment

Çok teşekkür ederim, hoşbulduk.

Comment

Cevap: haklısınız

ebru kapucu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                bunun için ne önlemler alınabili birey olarak ve peyzajcı olarak bize düşen görevler nelerdir?insan ülkesi için birşyler yapmak istemesi neden zor bunuda anlamıyorum
                meslektaşta bilgi payalşımı ve dayanışma olmalıdır diyorum

Comment

Celal Sungur ağabeyimi gördüğüme çok sevindim.Hoşgelmiş.
                  Ben de yeni üyeyim.Herkese Bursa'dan sevgi ve selamlarımı yolluyorum.
                  Pelin

Comment

Hoşbulduk, sen de hoşgeldin.

Comment

Sevgili pelin sende forumumuza hoş gelmişsin. Katılımcı forumculuklarınızı bekliyoruz...

Comment

Bende hoşbuldum

Comment

Türmenistanda çalışabilecek peyzaj konusunda deneyimli otocad ve arazi deneyimi olan arkadaşların bilgisine.(z.müh.,P.mim.,o.müh.)
                          not birkişi orada çalışacak.maaş konusunda patronuna soracaksın.Yami işi kabul ettiğin kişi senin patronun oluyor.

Comment

meraba arkadaşlar
                            herkese kolay gelsin umarım umduğumuzu bulabiliriz burda
                            herkese selam....

Comment

Working...
                            X