fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Merhaba ben Mutlu

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Merhaba ben Mutlu

Herkese selamlar,ismim Mutlu,Sitenizi bir orman mühendisi olarak beğeniyorum,bilgi paylaşımlarınız çok güzel,emeği geçen herkese çok teşekkürler...
    Saygı ve selamlarımla....

Mutlu İlter
    Mutlu Ormancılık-Mühendislik
    Fethiye/Muğla
    [email protected]
    Last edited by heyamuto; 11.05.13, 13:08.

Cevap: Merhaba ben Mutlu

AAA merhaba hemşo. Bizim oralardan bi ses duymak güzel. Hoşgeldin.

Comment

Sayın mutlu sitemize hoşgeldiniz.
      Bahcesel sitemizin her nedense bilmediğimiz bir sebeple üye yoğunluğu muğla tarafından. Bizlerde hayret ediyoruz. Neden muğladan bu kadar fazla üyemiz olduğunu. Acaba sebebi nedir sizce?

Comment

selsarac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Sayın mutlu sitemize hoşgeldiniz.
        Bahcesel sitemizin her nedense bilmediğimiz bir sebeple üye yoğunluğu muğla tarafından. Bizlerde hayret ediyoruz. Neden muğladan bu kadar fazla üyemiz olduğunu. Acaba sebebi nedir sizce?

Merhabalar bende Fethiye'denim. Bana göre Muğladan bu kadar çok yazılmasının sebebi özellikle bizim o tarafların 12 ay boyunca toprakananın nimetlerinden yararlanmamızdır. Kendi bahçemizin bize dört mevsim hizmet etmesi herkesin ruhunda bi ağaç sevgisi doğruyor.

Duayla kalın.

Comment

Tüm Muğlalıları buradan selamlıyorum. Tarım ile tarlada bahçede uğraşmak yanında, interneti de etkili ve yoğun bir şekilde kullandıkları için tebrik ediyorum. Atadan görme usullerle değil de nasıl daha iyi yapabilirim arayışında olan üreticiler her zaman daha başarılı olacaklardır. Bahcesel sitesi olarak ta bu amaç doğrultusunda bilgi paylaşımını en üst seviyede gerçekleştirme düşüncesindeyiz. Bahceseli hep birlikte kullanalım ve türkiye tarım ve bahçeciliğine hediye edelim. Çünkü Bahcesel'e, binlece kişinin emeği katılıyor. Kimsenin sahsi malı değildir Bahcesel. Selamlar...

Comment

Working...
          X