fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ben Tuba

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Ben Tuba

herkese merhaba ben tuba. Ege üniversitesi peyzaj bölümünü bitirdim. Şuan kendimi geliştiriyorum. Sİtenizi çok beğeniyorum ve yararlanıyorum. Emeği geçen herkese teşekkürler. İzmir fuarına ben de geleceğim. Umarım orada görüşürüz....

Cevap: Ben Tuba

Sayın peyzaj 6134, sitemize hoşgeldiniz. Tüm bahcesel üyeleri için fuar girişi ücretsiz. Faydalanmanızı dilerim. Görüşmek üzere...

Comment

bu site gerçekten çok hoş hem bilgi açısından hemde eğlence açısından...

Comment

peyzaj_6134 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        bu site gerçekten çok hoş hem bilgi açısından hemde eğlence açısından...
        evet size katılıyorum . ben fırat
        selamlar

Comment

Teşekkürler fırat, Kendinizi tanıtırmısınız... Bahceselforumselde birbirimizi tanımak faydalı olacaktır.

Comment

merhaba baran 21
            Trakta üniversitesi tekirdağ ziraat fakültesi tarım maknaları bölümü mezunuyum. 1997-2000 yılları arasında aynı bölümünde araştırma görevlisi olarak görev yaptım. bu bölümde yüksek lisansımı yaptım. 5 yıl ara verdikten sonra doktorar eğitimime aynı bölümde devam ediyorum. 7 yıl KIRKLARELİ TOPRAK VE SU KAYN. ARAŞ. ENS. Md. araştırmacı mühendis olarak çalıştım. şu anda KIRKLARELİ tarım il Md görev yapmaktayım.
            site harika umarım karşılıklı olarak bilgilerimizi paylaşırız. bilgiler paylaşıldıkça çoğalır. selamlar
            FIRAT BARAN

Comment

Working...
            X