fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yeni üye

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• yeni üye

selam

Ben Mehmet.Hukuk fakültesi öğrencisiyim ama uzun yıllardan beri tarımla uğraşan bir aileden geldiğim için çiftçilik benim için herzaman ön planda olmuştur.Bu site sayesinde kendimi geliştirme fırsatı bulduğumu düşünüyorum.Kısıtlı bilgilerimle ihtiyaç duyanlara yardımda bulunmak beni mutlu edecektir.

sitede emeği geçen herkese teşekkürler

"Milletimiz çok büyük elemler, maglûbiyetler, facialar görmüstür. Bütün olanlardan sonra yine bu topraklarda bulunuyorsa bunun temel sebebi sundandir: "Çünkü Türk çiftçisi bir eliyle kilicini kullanirken, diger elindeki sapanla topraktan ayrilmadi. Eger milletimizin büyük ekseriyeti çiftçi olmasaydi biz bugün dünya yüzünde bulunmayacaktir." (1923) MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Cevap: yeni üye

Sayın tassadar sitemize hoşgeldiniz. Sitemizde hukuk ve tarımla birleşik konularda bilgi yayınlarsanız memnun oluruz. Çünkü Hukuk tamamen bizlere uzak bir konu. Ancak gerekli olduğunda da soruları sorabileceğimiz bir Hukukçuya herkesin ihtiyacı var. BLOGSELDE üye sorularını cevaplayabilir veya kendiniz bilgi ve tecrübelerinizi BLOGSELDE yayınlayabilirsiniz. İsterseniz UZMANSEL bölümünde uzmanlarımız arasına katılabilirsiniz. Selamlar.

Comment

Hoşbulduk Selami Bey

Elimden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışacağım.Öğrenci olmamdan kaynaklı olarak zaman buldukça sorulan sorulara cevap vermeye çalışacağım

Comment

Destek olabileceğiniz konularda BLOGSELde bir başlık açarsanız, sorular gelecektir. İlginiz için teşekkür ederim.Selamlar...

Comment

Destek olabileceğiniz konularda BLOGSELde bir başlık açarsanız, sorular gelecektir. İlginiz için teşekkür ederim.Selamlar...

Comment

Suanda başlık açacak kadar yeterli donanıma sahip olduğumu düşünmüyorum o yüzden bilgili olduğum konularda üyelerin sorduğu sorulara cevap vermenin daha iyi olacağı kanısındayım.

Selami Bey ben bu aralar BGD ler ile ilgilenmekteyim.Bu konudaki ilk amacım yeni dikmiş olduğumuz portakal fidanlarının normalden daha kısa sürede büyümesi.Forumda açtığım konuda moderator bana bu konuda superthrive ürününün bunu sağlayabileceğini ama etkileri konusunda bilgisinin olmadığını söyledi.Bu ürün veya buna benzer ürünler hakkında bilgilerinizi benle paylaşabilirmisiniz.Bu konuda israil'de yoğun çalışmaların olduğunu duymuştum.İlgili moderotör ile bu konuyu biraz konuştuk ama ben sizdende bu konu hakkında bilgi almak istedim.

Şimdiden teşekkürler,

Comment

İlginize ve güveninize teşekkür ederim. Şahper ile olan yazışmanızdan bilgim var. Ancak Şahperin bilgisini yabana atmayın. BGD ile ilgili şahperden daha bilgili olduğumu söyleyemem. Çünkü Gercek manada BGD ile uğraşan, Bahcesel Uzmanlarımızdandır Şahper. Selamlar

Comment

Ben yanlış anlaşılmaya mahal vermeyeyim. Şahper'e güvenmekteyim ve yeterli bilgi donanımına sahip olduğundan eminim.Ben sadece bu konuda sizin düşüncelerinizide almak istedim.Lütfen yanlış anlaşılmasın

saygılar

Comment

Forumda açtığım konuda moderator bana bu konuda superthrive ürününün bunu sağlayabileceğini ama etkileri konusunda bilgisinin olmadığını söyledi.Bu ürün veya buna benzer ürünler hakkında bilgilerinizi benle paylaşabilirmisiniz.Bu konuda israil'de yoğun çalışmaların olduğunu duymuştum.İlgili moderotör ile bu konuyu biraz konuştuk ama ben sizdende bu konu hakkında bilgi almak istedim.
                  Sayın tassadar, benim bu üründen bilgim yok demedim. Size bu ürünü tavsiye etmemdeki en büyük etken bünyesinde 50 adet bitki gelişim düzenleyicisini barındırması. Yani öyle ayarlanmış ki en güzel etkiyi gösteriyor ve adamların Guines rekorlar kitabına girmiş ve ispatlanmış iddiaları var. Kısaca bitkinizin üzerinde bir adet canlı göz olsun bitkinizi yaşatırız ve geliştiririz gibi bir iddiaları var. Bonsaicilirin bitkilerini yaşatmak ve geliştirmek için sık kullandığı bir materyal ayrıca belediyeler içinde gayet uygun. Bunun dışında ana sayfalarında da ayrıca 2 yaşındaki şeftali ağaçlarını göreceksiniz gelişmeyi oranlayın.

Size hakkında bilgim yok demedim burayı araştırın yabancı dil biliyorsanız siz, bilmiyorsanız tanıdıklarınıza incelettirin aklınıza yatıyorsa tedarik edin demiştim?

Ayrıca meyve ağaçlarında yada sebzelerde hormon kullanımını çok özel bir nedeni olmadan sırf doğallığı bozduğu için kullanımına karşıyım bu yazdıklarınızdan sonra belirtmeyi uygun buluyorum.

Comment

Ben yine yanlış anlaşıldım galiba veya kurduğum cümle yanlış olmuş.Ben bu ürünün kullanılmasından sonra oluşacak sonuçlar hakkında bilginizin olmadığını kastetmiştim.Dikkatli okursanız ETKİLERİ konusunda bilgisi yok demişim.Bu cümleylede kullanılan ürün ile elde edilen sonuç bakımından tebrübenizin olmadığını sonucun olumlu olup olmayacağı bitkiye,ağaca zarar verip vermeyeceği hakkında kesin bişey söyleyemediğinizi belirttim.Zaten ürün türkiyede yok ve kullanan pek insan olduğunuda sanmıyorum. Selami beye bunu sormamdaki amaçda ürünün kullanılması ile ilgili olumlu veya olumsuz bir sonucun meydana gelip gelmediği konusunda bilgisinin olup olmadığıydı.Sonuç olarak tarım konusunda size olumsuz bişey söylemek benim haddime düşmez.Yanlış anlaşıldığım içinde özür dilerim.Sanırım cümlelerimi daha dikkatli kurmalıyım.

Comment

Working...
                    X