fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ben Yavuz;

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Ben Yavuz;

İzmir'den herkese selamlar.

Cevap: Ben Yavuz;

Sitemize hoş geldiniz.Memnun kalırsanız arkadaşlarınıza da tavsiye edersiniz.

Comment

Sayın yavuz-ulku sitemize hoşgeldiniz. Kendinizi tanıtmak istermisiniz. sizi tanımak bizim için önemlidir. Bilgi paylaşımında karşımızdaki yazıştığımız kişileri tanımak bizi mutlu ediyor. Bahceselin farklı bir yapısı ve geniş bir vizyonu var. sitemizi inceleyiniz. Beğenmediğiniz bir konu olursa bildiriniz. Çünkü bahcesel hepimizin sitesidir. Selamlar

Comment

Selamlar.
        İzmir'de gayrimenkul danışmanlık hizmeti veren bir şirkette bağımsız gayrimenkul danışmanı olarak çalışıyorum.
        İzmir'in Foça ilçesinde içerisinde zeytin ağaçları olan ufak bir bahçemiz var.Zeytin ağaçları konusunda bilgilenmek için internette arama yaparken sitenize ulaştım ve üye oldum.
        Böyle bir sitenin varlığını öğrenmiş olmaktan son derece mutluyum.
        Bu sitede emeği geçen ve bilgilerini paylaşan herkese saygılar sunuyorum...

Comment

Zeytin enteresan bir bitki. Ne kadar yaşlanırsa yaşlansın kendini sürekli yenileyip gençleşiyor. Eğer iyi bir budama ve bakım yapılırsa yaşlılık sorunu olmadan hep aynı miktarda ürün alınabiliyor. bir başka özelliği daha; ne kadar kalın ve yaşlı olursa olsun kolaylıkla sökülüp dikilebiliyor.

Comment

Working...
          X