fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Orda bir köy var uzakta...

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Orda bir köy var uzakta...

Merhaba sevgili arkadaşlar,
    Bahçesel'i yeni tanıdım ve hemen üye oldum, bu siteye emeği geçen, kuran, katkıda bulunan, bilgi ve becerilerini paylaşan tüm arkadaşlara içten duygularımla teşekkür ediyorum...
    Ben, yahoogurups üzerinden bir tartışma platformu olan ekoköy yahoogurupsa üyeyim. Bir yandanda Çanakkale/küçükkuyuda bulunan ''İmeceevi doğal yaşam ve ekolojik çözümler çiftliği'' gönüllüsüyüm, birde İmeceevi çevresinde kurulması olası ekoköyünde kurucularındanım.
    Ülkemizde köyden kente zorunlu veya gönüllü, göçle birlikte, helede içerisinde bulunduğumuz kent yaşamı, toparkla olan ilişkimizi tamamıyla kesmiş durumda ve birer fanusun içerisinde yaşamlarımızı sürdürmekteyiz. Öylesine bir cenderenin içerisinde bulunuyoruzki, yaşam ve gelecek kaygısı ile birlikte, bırakın toprakla ilişkilenmeyi, inasanın insanla olan ilişkisinde dahi , kaygı-korku ve önyargılarımız hakim olmuş durumda.
    Klasik anlamıyla ''İnsan toplumsal bir varlıktır'' tanımlaması günümüzde koca bir boşluğa yazılmış gibi.En azından buna ''DUR'' demek adına, Ekoköy kurmak gibi bir girişime üye oldum.
    Sevgi ve selamlarımla...

Cevap: Orda bir köy var uzakta...

hos geldiniz

Comment

Sayın arjen, sitemize hoşgeldiniz. Projelerenizde bahceseli de düşünmenizi bekliyoruz. Gelişmelerden de bizleri bilgilendirmeniz deliklerimle...

Comment

Hoş buldum sevgili İbrahim Şimşek.
        İlginize teşekkür ederim, tanıştığıma memnun oldum.

Comment

asıl mesleğiniz nedir.Mesleğiniz ile ilgili birikimlerinizi paylaşabilirsiniz

Comment

hoş geldiniz sitemize umarım güzel bir bilgi paylaşımları yaşarız sizlerle...

Comment

Sevgili selsarac, hoş buldum.
              Böylesi bir portalı kurduğunuz için teşekkür ediyorum, gerçekten büyük bir boşluğu dolduruyorsunuz.
              Tabii ki buradan sizlerle paylaşmaktan memnuniyet duyarım, gelişmelerden sizleri haberdar edeceğimden emin emin olun.
              Sevgi ve selamlerımla...

Comment

Merhaba sevgili ubeyd,
                2 yıllık sosyal bilimler okudum. :=))
                İşim tıbbi malzeme, sağlık sektöründe çalışıyorum. İşim ve mesleğimle ilgili bilgilerimi memnuniyetle paylaşacağım.
                Sevgi ve selamlarımla.

Comment

Sevgili Peyzaj,
                  Hoş buldum, inanın sizlerle tanıştığıma çok sevindim.
                  Kısa zamanda bir çok arkadaşla iletişimim oldu. Şimdiden çok fazla şey öğrendim. Bu alanda ciddi bir açığı kapatıyorsunuz. Sizlerle bilgi ve deneyimlerimi paylaşmaktan bende memnuniyet duyacağım...
                  Sevgi ve selamlarımla...

Comment

Working...
                  X