aranızda daha önce tarımsal proje hazırlayan ve bana yardımcı olmak isteyen var mı?sadece üzüm bağı tesisi kuracağım.acil yardım bekliyorum.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
ben büşra yeni geldim
Collapse
X
-
Cevap: ben büşra yeni geldim
Değerli büşraa, sitemize hoşgeldiniz. Kendinizden bahsetmemişsiniz. Size yardımcı olabilmemiz için öncelikle kendinizden bahsediniz. sonra da bu projede ne rol aldığınızı söylermisiniz. Sizi tanıyamadığımız için vereceğimiz bilgilerde o denli yetersiz olacaktır.
Tarımsal Proje Hazırlama - BAHCESELFORUMSEL linkinden açılan bölümde, Selçuk Ünv. Zıraat Fakültesi Tarim Ekonomisi Bölümünden Sayın Doç. Dr. Kenan PEKER bu tür soruları cevaplandırıyor.Bilginize...
Comment
-
diğer arkadaşlarada önerdiğimi size öneriyorum.ziraat bankası tarımsal krediler bölümüne git orada güncelleştirilmiş projeyi size versinler.kolay gelsin.Nerede olduğunuzu belirtirseniz enyakın çifliklere yönlendirme sansımız olur.
Comment
-
ben tarım işletmeciliği ve pazarlama bölümü öğrencisiyim.bu projeyi ödev amaçlı hazırlıyoruz fakat aynı zamanda ben hazırladığım projeyi uygulayacağımda.selsarac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDeğerli büşraa, sitemize hoşgeldiniz. Kendinizden bahsetmemişsiniz. Size yardımcı olabilmemiz için öncelikle kendinizden bahsediniz. sonra da bu projede ne rol aldığınızı söylermisiniz. Sizi tanıyamadığımız için vereceğimiz bilgilerde o denli yetersiz olacaktır.
Tarımsal Proje Hazırlama - BAHCESELFORUMSEL linkinden açılan bölümde, Selçuk Ünv. Zıraat Fakültesi Tarim Ekonomisi Bölümünden Sayın Doç. Dr. Kenan PEKER bu tür soruları cevaplandırıyor.Bilginize...
Comment
-
kocaeli ünüversitesi.proje ödev için.aynı zamanda bursada gerçekleştireceğimde.bu konuda da heycanlıyım.sahra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermerhaba Büşra hangi okul ve nerede yapmayı düşünüyorsunuz
Comment
-
BÜŞRA HANIM MERHABAbüşraa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraranızda daha önce tarımsal proje hazırlayan ve bana yardımcı olmak isteyen var mı?sadece üzüm bağı tesisi kuracağım.acil yardım bekliyorum.
BEN DAHA DA YENİ GELDİM (4 HAZİRAN 2008).ANKARADA YAŞIYORUM.ÜZÜM BAĞI PROJENİZ İÇİN KOLAYLIKLAR DİLİYORUM.
PROJENİZ İÇİN;emprenyeli ağaçtan (piyasadaki muadillerine göre daha uygun şartlarda olmak üzere) kazık ve çatal malzeme temini konusunda yardımcı olabilirim.
BU AÇIDAN GÖRÜŞMEK İSTERSENİZ VE/VEYA MALZEME İHTİYACINIZ OLURSA
TEL:0 563 960 05 65 SELAMLAR
Comment

Comment