fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

merhaba ben hulusi karasu

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• merhaba ben hulusi karasu

sizlerle yıldız çiçekleri(dahlia)lar hakkında bilgi alışverişinde veçiçek satışı konusunda bilgi alışverişinde bulunmak isterim.

Cevap: merhaba ben hulusi karasu

merhaba arkadaşlar..
    sizlerle bahçemdeki güzellikleri paylaşmak istedim.. çiçek satışlarım şubat - mart aylarında başlayacaktır.. bilgilerinize..
    Picasa Web Albums - hulusi - 25/08/2008 çiçek

Comment

Sayın Hulusi Bey, Bu güzellikleri bizim sitemizden de Bahçe ve çiçek meraklıları ile paylaşabilirsiniz. Sitemizin photosel servisinden resimlerinizi gönderebilirsiniz. Teşekkürler.

Ayrıca çiçekler hakkında da bilgilendirme ve tecrübelerinizi paylaşmanızı isteriz.

Comment

hulusi bey;yıldız çiçeğinin irisini ilk defa trabzon Atatürk Mzesinde gördüm.Hayran kaldım.Bursaya döner dönmez ilk işimde internetten araştırma yapmak oldu.Dikim zamanı ve bakımı konusunda bilgi alabilirsem,ayrıca mail adresinizi de gönderirseniz çok memnun olacağım.

Comment

Merhaba Ece hanım Dahlialara karşı olan ilginizden dolayı size çok teşekkür ederim.Dahlialar ılıman iklimli bölgelerde Mart ayın"dan itibaren dikime başlanır ve Haziran ayının ilk haftasına kadar dikimi yapılabilir.Dahliaları ben yumrularından çoğaltıp cüz"i bir ücret karşılığında siz çiçek severlerle paylaşıyoum.Elimde 20"ye yakın çeşidi mevcuttur,Şubat Mart aylarında dilerseniz sizede beğendiklerinizden gönderebilirim.Mail adresim: [email protected] GSM 0 532 461 12 58"dir.Görüşmek dileğiyle selamlar saygılar.http://picasaweb.google.com/11karasu/25082008IEk

Comment

verdiğiniz bilgiler için teşkkür ederim
            dikim konusunda size zahmet olacak ama
            görüntülü olursa zayiat hiç olmaz iyi günler

Comment

Working...
            X