fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

dahlia/yıldızçiçeği

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• dahlia/yıldızçiçeği

merhaba arkadaşlar,ben dahlia yetiştirip satıyorum ilgilenen arkadaşlara duyurulur.

Cevap: dahlia/yıldızçiçeği

Merhabalar hulusi bey
    Sitemize hoş geldiniz.Yeriniz nerede ve daha detaylı bilği verebilirseniz yardımcı olabiliriz.

Comment

merhaba,ben bilecik ilinin bozüyük ilçesinde ve bir kamu kuruluşunda elektrik mesul teknisyeni olarak görev yapmaktayım.1 dönümlük bahçemde çiçek sebze ve meyva yetiştirmekte doğaya ve toprağa olan özlemimi bu şekilde gidermeye çalışıyorum.gsm no. 0532 461 12 58

Comment

merhabalar ben ankarada mimarlık yapıyorum adım mecit amatör şekilde dahlia (yıldız çiçegi) yetiştiriyorum degişik çeşitleri olan arkadaşlarımla bu güzel çiçeklerden paylaşmak isterim tşk ederim

Comment

ubeyd Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Merhabalar hulusi bey
          Sitemize hoş geldiniz.Yeriniz nerede ve daha detaylı bilği verebilirseniz yardımcı olabiliriz.
          Merhaba ben Bilecik ilinin Bozüyük ilçesinde yaşıyorum,Dahlia/Yıldız çiçeği yetiştiriyorum ve fazla olan yumruları satıyorum elimde 30-35 renk ve çeşide yakın Dahlia/Yıldız çiçeği var.Bana 0532 461 12 58 nolu gsm"den yada [email protected] adresinden ulaşabilirsiniz.Selamlar saygılar.

Comment

abi yumruları yani pateteslerinimi satıyosun yoksa poşette çiçekmi satıyosun bizim buralarda bu çiçeğe patates çiçeği derler köklerinden dolayı

Comment

Merhaba;evet patatesi andırdığı için patates çiçeğide denilebilir ben fazla olan patateslerini satıyorum.selamlar saygılar.

Comment

kaça satıyosun bari onuda yazsaydın mesela pazar yerinde patates çiçeğinin küçükleri 1 lira ama bunlar küçük poşetlerde ölesine küçük yumruları koymuşlar ama çiçek açmış olanlar büyük saksıda olanlar 2.5 lira aslında ben küçüklerinden almıştım üretmek için ama zor çünkü çok küçükler çiçek açtılar ama 5 santim ancalar ama normalde bir çiçek 1 metre boyu buluyo yani benimkilerden ümüt yok:S

Comment

Working...
                X