fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Gezi Düzenlemek Istiyoruz

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Gezi Düzenlemek Istiyoruz

Değerli Üyelerimiz ve Bahcesel gönül dostları.

Bahcesel ekibi olarak Seralar diyarı Antalya cıvarına bir Gezi,dahası Ülkemizde ilk olacak "Tarım Turizmi" yapmak istiyoruz.3 gün boyunca onlarca serayı uzman kişilerin anlatımında bir seyhat.Yatacak yer ve ve öğle yemeğinizi bahcesel karşılamayı düşünüyor. Onlarca kitap ve yazı okuyup anlıyamadıgımız sera ve Topraksız Tarım uygulamalarını yerinde görme ve bilgi sahip olma fırsatı. Ayrıca bahcesel gönül dostlarının da tanışmasına bir fırsat.
    Bu konda görüş ve düşüncelerinizi bekliyoruz,çünkü görüşleriniz çok önemli. Selamlar

Cevap: Gezi Düzenlemek Istiyoruz

Tüm memleketin çiftçisinin ihtiyacı olan bir gezi bu. Memleketin bir tarafı tarımda çok gelişmişken diğer taraflarıda ordan görsün ve gelişsin. Güzel düşünce listede olmak istiyorum.

Comment

Bu tertiplenen gezi bana okul yıllarımızdaki teknik gezileri hatırlattı.
      Hem okuyarak,sorarak, araştırarak edindiğimiz teorik bilgilerimizi pratiğe dökebilmek ve dökenleri görmek hem de farklı yer ve güzellikler görebilmek açısından bence bulunmaz bir fırsat.
      Bu geziyi organize eden arkadaşlarımı gönülden tebrik ediyorum.
      Umarım katılım umulduğu gibi olur.

Comment

Bende böylesine bilgi içerikli geziye katılmayı çok isterim.İnşallah katılırım bir engel çıkmazsa...

Comment

Küresel ısınmanın giderek arttığı Dünyamızda topraksız tarım önemini giderek artırmakta.

Seracılığın başkenti Kumluca'da topraksız tarıma hızlı bir geçiş var.

Kuraklığın hüküm sürdüğü Güneydoğu Anadolu topraklarında ve Konya ovasında da seracılık ve özellikle topraksız tarım seçeneği artık kaçınılmaz.

Bu nedenle bu gezinin topraksız tarım ağırlıklı yapılmasında fayda var.
          Hollanda artık nerdeyse tarımın tamamına yakınını topraksız tarım yöntemi ile yapmakta.

Özellikle Kumluca'da topraksız tarım yapan seralara yapılan teknik geziler konu hakkında bir fikir verecektir.

Gidemeyenler için you tube da yayınlanmak üzere video çekilmesi çok yararlı olacaktır.

Bir başka forumda da belirttiğim gibi sayıları 50 civarı olan Türkiye'deki ziraat fakültelerinde topraksız tarım konusunda acaba yayınlanmış bir kitap var mı?

Comment

Teşekkür edrim yorumunuz için sayın denizakvaryumu.Bu gezide sizide aramızde görmek isteriz ve inanın çok memnun oluruz

Comment

Sn.Ubeyd sizlerle tanışmayı ben de çok isterim.

İnşallah bu sefer olmasa bile bir başka sefere.

Comment

Working...
              X