daha öncede kayıt yapmıştım;Bilgisayarı yeni yeni öğrendiğim için bazı şeyleri bilemiyorum.Hatalarımı mazur görün.Adım Nevin epece yaşlıyım(50)gibi her neyse burada iyi vakit geçirip,güzel bilgiler edineceğime eminim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
tanışma
Collapse
X
-
Cevap: tanışma
sn ubeydubeyd Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHoş geldiniz Nevin Hanım .Umarım bahceselden istifade edersiniz.İlmin yaşı yoktur bak bende 46 yaşındayım ama 20 yaşındaki gibi koşturuyorum.
inanın bu genç halimizle size imreniyoruz.
Comment
-
Merhabalar ben de siteye yeni üye oldum. Doğayı çok seviyorum. ayrıca her tür bitkiyi yetiştirmeyi seviyorum. Çiçek yetiştirmeyi ve özellikli soğanlı ve yumrulu çiçeklere daha çok ilgim var.
Görüşlerinizden çok yararlanacağımı ve uygulamalarımı sizinle paylaşmayı umuyorum. Elbette bildiklerimi de paylaşmak istiyorum.
Teşekkürler.
Comment
-
arkadaşlar,sizlerle olmak gerçekten çok hoş.Böyle sevgi dolu, doğa ağşığı kişilerle yazışmak çok güzel.Küçük bahçemde ve evimde değişik çiçeklerim var inanın çoğunun isimlerini bu siteden oğrendim.Daha öğreneceğim çok şey var.saygılarımla
Comment
-
sn Kuzey aramıza hoşgeldiniz.kuzey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdaha öncede kayıt yapmıştım;Bilgisayarı yeni yeni öğrendiğim için bazı şeyleri bilemiyorum.Hatalarımı mazur görün.Adım Nevin epece yaşlıyım(50)gibi her neyse burada iyi vakit geçirip,güzel bilgiler edineceğime eminim.
Comment

Comment