fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Merhaba

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Merhaba

Bahcesel merhaba,

Bursa'da Ziraat Mühendisi olarak çalışmaktayım. Bitkisel Üretim, Tarımsal Danışmanlık ve özellikle de her türlü fide konusunda meşguliyetlerim ve çalışmalarım var ve bundan sonra artık burada da bulunacağım ve sizinle birlikte öğrenip sizinle birlikte paylaşacağım bildiklerimi. Uzun süredir sitenizi ilgiyle takip ediyorum ve başarılarını destekliyorum. Umarım mesleğim adına ve ülkemizin tarımı adına hep birlikte güzel bir şeyler yaparız.

Cevap: Merhaba

Sn. selahattin YILMAZ aramıza hoş geldiniz. Sizin yazılarınızı yakından takip eden birisi olarak bizim ve bahceselin sizin engin tecrübenizden çok müstefid olacağımızı düşünüyorum.
    selam ve saygılarımla

Comment

Değerli meslektaşım Selahattin YILMAZ, Bahcesel sitemize değer verdiğiniz ve bizimle de olmayı tercih ettiğiniz için teşekkürler. Size işini seven ve mesleğine gönül veren bir meslektaşım olarak hoşgeldiniz diyor ve aynı zamanda nerede olursanız olun bilgi ve tecrübelerinizi paylaştığınız her ortamda takip eden bir arkadaşınız olarak Bahcesel de birlikte birçok başarılı çalışmaya birlikte imza atacağımıza inanıyorum.

Sitemiz bahcesel Sayenizde daha da geniş kitlelere ulaşacaktır. Buna inanıyorum.

Değerli üyelerimiz de bilsinler ki Bahcesel Bahçe Peyzaj Tarım Orman ve Çevre sitesidir. Kapımız her meslektaşımıza ve bahceseli anlayan herkese açıktır.

Comment

İlginize ve teveccühünüze teşekkür ederim arkadaşım...

Comment

Sayın Selahattin bey Umarım tecrübenizle ve birikiminizle yeşilin ve tabiatın dostu olan bahcesel ailesine katkınız olur ve sizden azami derecede faydalanırız. Aramıza hoş geldiniz.

Comment

Hoş buldum teşekkür ediyorum.

Comment

hoş geldiniz aramıza bende kendi adıma memnun oldum...

Comment

Working...
              X