fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Toprakla yeni yaşama merhaba...Yeni başlıyorum bilgi akışı sağlayabilirmisiniz...

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Toprakla yeni yaşama merhaba...Yeni başlıyorum bilgi akışı sağlayabilirmisiniz...

Merhaba,
    Yaklaşık 1 dönüm arazi içine farklı sebze ve meyva grupları yetiştiriciliği yapmak istiyorum. Ayrıca bu alanın dışında zeytin agaçlarımız bulunmakta... Tarımsal bilgiye sahip değilim. Bu konuda bana farklı kaynaklardan bilgi akışı saglayabilirmisiniz... ... Bilgi kaynakları kitap-internet kaynaklı profesyonel ve deneyime bağlı olursa çok sevinirim... Şimdiden ilginize teşekkür ederim...

Cevap: Toprakla yeni yaşama merhaba...Yeni başlıyorum bilgi akışı sağlayabilirmisini

size yardımcı olabilmemiz için sizin yetiştircilik yapacagınız yer neresi mevki olarak arazi yapısı çok önemli yetiştiricilk için ilkn önce araziyi kısaca tanımlar bide fotograflarını çekip yollarsanız diger arkadaşlarda daha iyi yardımcı olablir.

Comment

Cevap: Toprakla yeni yaşama merhaba...Yeni başlıyorum bilgi akışı sağlayabilirmisini

değerli esin uzluer, sitemize hoşgeldiniz. Tabiki bahcesel uzman ve üyelerinden tüm ihtiyacınız olan bilgileri almanız mümkün. aynı zamanda bahcesel bilgi hazinesinde birçok bilgi bulunmakta. bahceselin parolası tam size göre.

Herkes aradığını bahceselden bulacak, sorusu olursa uzmansele soracak! bahceseli kullanmayan kalmayacak...

Comment

Selami Bey, çok güzel mani gibi oldu

Comment

peyzaj_6134 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Selami bey, çok güzel mani gibi oldu
          bencede

Comment

Bu mani değil, bizim ortak fikrimiz. Hiç te uzak değil, değilmi?

Comment

Working...
            X